O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Revers:není probléma otázka je kdy...pátky a soboty jsem zabitý mi s bobikem chodime takhle i stredy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jojo ... po tý jsi se sápal ty ... a pak jsi také nějak vyměkl a hned poté ... boxerská vložka na parketě .... a pak já vs. šest maníků na WC ... ale ustál jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jojo ... po tý jsi se sápal ty ... a pak jsi také nějak vyměkl asi jsem v tom nevidel nejake vysledky... :smich: a zacal se asi na plno venovat chlastu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 asi jsem v tom nevidel nejake vysledky... :smich: a zacal se asi na plno venovat chlastu :smich: ale je pravda, že ta byla móóóc libová ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a hned poté ... boxerská vložka na parketě .... a pak já vs. šest maníků na WC ... ale ustál jsem to to si pamatuju - jsem vas tam roztrh a tomu druhymu rikal neco jestli neprestane tak si s nim pujdu dat polku ale ven.... a on rikal ze bude klidnej.... tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ale je pravda, že ta byla móóóc libová ... skoda ze nemame fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to si pamatuju - jsem vas tam roztrh a tomu druhymu rikal neco jestli neprestane tak si s nim pujdu dat polku ale ven.... a on rikal ze bude klidnej.... tak nevim no chyba byla, že jsem byl hrdina a šel na ten záchod sám ... jak to vůbec bylo na tom parketě ... já tam zase nechytnul ani jednu ... za to na hajzlíku, paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 OVI: na ten záchod jsme měli jít spolu ... dali bychom si polonézu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jste měli i boxovací vložku jo??To muselo být pěkné když jste tak pěkně chlastali předtím Asi byl problém se trefit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no chyba byla, že jsem byl hrdina a šel na ten záchod sám ... jak to vůbec bylo na tom parketě ... já tam zase nechytnul ani jednu ... za to na hajzlíku, paráda no vubec nic nevim ale najednou jsi byl vedle me a byli jste do sebe nejak zakousli tak sem toho vola vzal a hodil ho prede me a prave sem mu rikal az se fofrem uklidni nebo pujdem ven tancovat :smich: a on ze se uklidne i a necha toho - kdyz si sel na ten hajzl - si mel rict .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Asi byl problém se trefit ne? tak to teda rozhodne u me problem nebyl - ten frajer vypadal i celkem vykulene :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Bylzde : sorrac ja ti to nechtel pokomolit... blbe sem si to zapomatoval takový Fooopaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no vubec nic nevim ale najednou jsi byl vedle me a byli jste do sebe nejak zakousli tak sem toho vola vzal a hodil ho prede me a prave sem mu rikal az se fofrem uklidni nebo pujdem ven tancovat :smich: a on ze se uklidne i a necha toho - kdyz si sel na ten hajzl - si mel rict .... no hele tam přišel a za sebou šest frajerů ... a prý, ty č.... ty mě budeš mlátit ... křach rána, vedle ... křach rána jemu ... frajer na zemi ... a ze stran bubeníček na moji hlavu ... asi pět ran najednou ... ani jednou se debilové pořádně netrefili ... no a pak mě vytáhli ven z hajzliku a chtěli mě dát do rohu a povídat si se mnou ... ale nepovedlo se ... zase jí rína frajerovi a znovu tři do mě ... taková férovka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jste měli i boxovací vložku jo??To muselo být pěkné když jste tak pěkně chlastali předtím Asi byl problém se trefit ne? hele já se trefoval ... frajeři jen nohou žebra a pěstma hlavu, ale ani jednou obličej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no hele tam přišel a za sebou šest frajerů ... a prý, ty č.... ty mě budeš mlátit ... křach rána, vedle ... křach rána jemu ... frajer na zemi ... a ze stran bubeníček na moji hlavu ... asi pět ran najednou ... ani jednou se debilové pořádně netrefili ... no a pak mě vytáhli ven z hajzliku a chtěli mě dát do rohu a povídat si se mnou ... ale nepovedlo se ... zase jí rína frajerovi a znovu tři do mě ... taková férovka ... ty kraaavo to nesnasim.... fakt skoda ze sem tam nebyl - a jeste treba s baurakem.... a treba Cabi by to jeste fotil :smich: kuva to by bylo dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ty kraaavo to nesnasim.... fakt skoda ze sem tam nebyl - a jeste treba s baurakem.... a treba Cabi by to jeste fotil :smich: kuva to by bylo dobry ale jo v klidu ... jsem myslel, že to bude horši ... nejvíc jsem si uškodil sám, když jsem na parketě toho jednoho trefil na oko a nazazil si prst ... ten pak za mnou přišel a řekl mi, že on v tom byl nevinně ... jsem se mu omluvil a dobrý ... ale ten zm.d co to vyvolal ... ten byl férovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a kvuli cemu to vubec zaclo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a kvuli cemu to vubec zaclo? no jelikož jste tam tancovali s těma holkama, tak se to tomu v tom pruhovaným nelíbilo ... no a já jsem mu řekl o co mu jde, on mě chytil, tak jsem mu ji poslal ... na tom hajzlu měl zajímavou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no jelikož jste tam tancovali s těma holkama, tak se to tomu v tom pruhovaným nelíbilo ... no a já jsem mu řekl o co mu jde, on mě chytil, tak jsem mu ji poslal ... na tom hajzlu měl zajímavou barvu a proc panacek nesel rovnou za mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no jelikož jste tam tancovali s těma holkama, tak se to tomu v tom pruhovaným nelíbilo ... no a já jsem mu řekl o co mu jde, on mě chytil, tak jsem mu ji poslal ... na tom hajzlu měl zajímavou barvu vzdyt tam ty holky s zadnejma frajerama nebyly ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a proc panacek nesel rovnou za mnou? jelikož jsem ho viděl dřív jak ty a už jsem ho nepustil ... jen vím, že jsem se otočil a měl jsem napřáhnuto a v tom vidím před sebou tebe ... tam jsem se otočil a pustil ji rychle jinam ... n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) a proc panacek nesel rovnou za mnou? no prostě idiot ... co chceš od takového člověka ... Editováno: 16. Únor 2009, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no ty voe nas nekdo natacet.... :D pockej takze toho co jsem capnul a hodil si ho pred sebe to byl on co se mu nelibilo ze tam parime s tema holkama? to jsem mel vedet.... a on mi nic nerekl... srac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no nic letim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Kuci .. to bordel.... zacinam se v tom ztracet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.