Únor 16, 200916 r no ty voe nas nekdo natacet.... :D pockej takze toho co jsem capnul a hodil si ho pred sebe to byl on co se mu nelibilo ze tam parime s tema holkama? to jsem mel vedet.... a on mi nic nerekl... srac no jestli měl bílé triko s proužkama, tak ano ...
Únor 16, 200916 r Kuci .. to bordel.... zacinam se v tom ztracet ... příště se zúčastni a bordel v tom mít nebudeš
Únor 16, 200916 r no vic k tomu nevim tak psat ani nebudu ... ale akcicku si zopaknem alespon mame co priste rozebirat u piva
Únor 16, 200916 r no vic k tomu nevim tak psat ani nebudu ... ale akcicku si zopaknem alespon mame co priste rozebirat u piva středa to jistí ...
Únor 16, 200916 r příště se zúčastni a bordel v tom mít nebudeš no jasny : Zdečko to vod šoféruje .... naložíme tady pražský škoda Crew a suportnem vám to tam.
Únor 16, 200916 r no jasny : Zdečko to vod šoféruje .... naložíme tady pražský škoda Crew a suportnem vám to tam. ty krávo abych rezervoval kolibu jen pro nás .... samozřejmě slečny budou mít přístup
Únor 16, 200916 r ty krávo abych rezervoval kolibu jen pro nás .... samozřejmě slečny budou mít přístup Ještě nekde musíme zplašit minibus
Únor 16, 200916 r kua večer a ráno jedou autobusy nebo vlak , budem jak fanousci baniku, jen vylezem na nadrazi tak nas serezou ..
Únor 16, 200916 r ty ses taky magor... mohl si dopadnou taky o dost jinak --- neee opravu neee kdyz jsem je videl ... fakt pohoda ... ... hele kdyby to byli zkuseni bijci, tak si z toho nedelam takovou srandu ... a dopadl jsem jinak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.