Únor 16, 200916 r neee opravu neee kdyz jsem je videl ... fakt pohoda ... ... hele kdyby to byli zkuseni bijci, tak si z toho nedelam takovou srandu ... a dopadl jsem jinak aspon ze mate rozum .. I kdyz vas tak vidim na tech fotkach ... tak asi kuci z rugbyového repre tymu by s vama meli problem. - kor posilnění ohnivou vodou
Únor 16, 200916 r čau všichni co jsem v neděli stihl po očku kouknout sem, tak bylo v sobotu asi veselo
Únor 16, 200916 r já tady už od rána nic nedělám a kopu se do zadní části těla ... To je vonco... hlavne si to clovek musi vodsedet
Únor 16, 200916 r To je vonco... hlavne si to clovek musi vodsedet já bych ani nemusel ... ale zase co doma ... sodoma
Únor 16, 200916 r já bych ani nemusel ... ale zase co doma ... sodoma Dime ty delas co ??? -- jo sodoma ... to ja se celej vikend tesil do prace ...
Únor 16, 200916 r čau všichnico jsem v neděli stihl po očku kouknout sem, tak bylo v sobotu asi veselo cus - jj vecelo veselo u nas porad
Únor 16, 200916 r Dime ty delas co ??? -- jo sodoma ... to ja se celej vikend tesil do prace ... konstruktér ... většinou jednoúčelové přípravky ..
Únor 16, 200916 r čau všichnico jsem v neděli stihl po očku kouknout sem, tak bylo v sobotu asi veselo jak jsem výše psal... sranda musí být ...
Únor 16, 200916 r konstruktér ... většinou jednoúčelové přípravky .. no čoveče sem ulně v obraze .. to znamena co ?
Únor 16, 200916 r no čoveče sem ulně v obraze .. to znamena co ? hele, například všechno v autě se musí kontrolovat ... tvar, tlak atd. no a to se kontroluje na něčem, nebo pomocí nečeho ... a to něco já navrhuji ...
Únor 16, 200916 r hele, například všechno v autě se musí kontrolovat ... tvar, tlak atd. no a to se kontroluje na něčem, nebo pomocí nečeho ... a to něco já navrhuji ... jakoze ten pristroj co to kontroluje tak to delas ty ?
Únor 16, 200916 r treba v sobotu Dimi kontroloval jak je uvareny pivko no a mi mu pomahali no a kdyby jste chlastali Jihomestana - tak ty etikety sme delalil zase tady u me : )
Únor 16, 200916 r Koukejte makat, nebo na nás padne finanční krize vy flákalisti a my se neflakame, kluci me vzdelavaj
Únor 16, 200916 r Koukejte makat, nebo na nás padne finanční krize vy flákalisti krize bude az nam zakazou chlastat .. tahle financni bude proti ni prd krize
Únor 16, 200916 r no a kdyby jste chlastali Jihomestana - tak ty etikety sme delalil zase tady u me : ) Jihomestana? - ouu to bychom se mohli pokakat ne? sem v zivote neslysel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.