Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 neee opravu neee kdyz jsem je videl ... fakt pohoda ... ... hele kdyby to byli zkuseni bijci, tak si z toho nedelam takovou srandu ... a dopadl jsem jinak aspon ze mate rozum .. I kdyz vas tak vidim na tech fotkach ... tak asi kuci z rugbyového repre tymu by s vama meli problem. - kor posilnění ohnivou vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak koukam ze vsichni bud makaj nebo uz sli domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak koukam ze vsichni bud makaj nebo uz sli domu to vis prace slechti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to vis prace slechti ale unavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ale unavuje přesně řečeno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 přesně řečeno ... Mě to neříkej ... nevim co všichni dělaj já to mám na háku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 čau všichni co jsem v neděli stihl po očku kouknout sem, tak bylo v sobotu asi veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 já tady už od rána nic nedělám a kopu se do zadní části těla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 já tady už od rána nic nedělám a kopu se do zadní části těla ... To je vonco... hlavne si to clovek musi vodsedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To je vonco... hlavne si to clovek musi vodsedet já bych ani nemusel ... ale zase co doma ... sodoma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 já bych ani nemusel ... ale zase co doma ... sodoma Dime ty delas co ??? -- jo sodoma ... to ja se celej vikend tesil do prace ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 čau všichnico jsem v neděli stihl po očku kouknout sem, tak bylo v sobotu asi veselo cus - jj vecelo veselo u nas porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dime ty delas co ??? -- jo sodoma ... to ja se celej vikend tesil do prace ... konstruktér ... většinou jednoúčelové přípravky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 čau všichnico jsem v neděli stihl po očku kouknout sem, tak bylo v sobotu asi veselo jak jsem výše psal... sranda musí být ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 konstruktér ... většinou jednoúčelové přípravky .. no čoveče sem ulně v obraze .. to znamena co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 cus - jj vecelo veselo u nas porad tak to je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no čoveče sem ulně v obraze .. to znamena co ? hele, například všechno v autě se musí kontrolovat ... tvar, tlak atd. no a to se kontroluje na něčem, nebo pomocí nečeho ... a to něco já navrhuji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 hele, například všechno v autě se musí kontrolovat ... tvar, tlak atd. no a to se kontroluje na něčem, nebo pomocí nečeho ... a to něco já navrhuji ... jakoze ten pristroj co to kontroluje tak to delas ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jakoze ten pristroj co to kontroluje tak to delas ty ? ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 treba v sobotu Dimi kontroloval jak je uvareny pivko no a mi mu pomahali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Koukejte makat, nebo na nás padne finanční krize vy flákalisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 treba v sobotu Dimi kontroloval jak je uvareny pivko no a mi mu pomahali no a kdyby jste chlastali Jihomestana - tak ty etikety sme delalil zase tady u me : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Koukejte makat, nebo na nás padne finanční krize vy flákalisti a my se neflakame, kluci me vzdelavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Koukejte makat, nebo na nás padne finanční krize vy flákalisti krize bude az nam zakazou chlastat .. tahle financni bude proti ni prd krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no a kdyby jste chlastali Jihomestana - tak ty etikety sme delalil zase tady u me : ) Jihomestana? - ouu to bychom se mohli pokakat ne? sem v zivote neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.