Únor 16, 200916 r treba v sobotu Dimi kontroloval jak je uvareny pivko no a mi mu pomahali no já pivko nekontroloval ... jen víno ... a rum a vodku
Únor 16, 200916 r Jihomestana? - ouu to bychom se mohli pokakat ne? sem v zivote neslysel asi jo ... ja to nepil ... je to tady od Prahy 4 - Jizni mesto jejich pivovar..... bude to asi slusnej samoser
Únor 16, 200916 r hovada, ste se tam ještě poprali :D no Dimi rikal ze je dlouho z treninku tak ze si neco jen zkusi :smich:
Únor 16, 200916 r Bobe : pohledej někde je tu vlákno s anketou kdo má mocnější hák A : Domi a jeho pravej točenej hák utočící převážně na oko? B : Oviho levotočivá "skoro" facka vyrážející zuby?
Únor 16, 200916 r tak s dimim jsem byl pít prvně a na besídce se prát nechtěl a nebyl jsem tu jen od oběda
Únor 16, 200916 r nejhorsi je, ze se vratila chut a uz bych zasel na 1-5 tocenejch jestli to správně chápu tak na jedno pětipivo ...
Únor 16, 200916 r Ahoj škodováci.Koukám že Ovidius jde na rekord 120 přispěvku za den.Masakr! zdar jo hele - to jsem proti ostatnim zabar s velkym Z - zeptej se Bauraka..... ze? no taky premejslim ze asi mozna to zkusit
Únor 16, 200916 r OIDIUS: TO JSEŠ CELEJ DEN NA NETU NE? Evers: hele Tebe přestanu milovat.Máš něco proti ČEZu?
Únor 16, 200916 r presne tak Michale, jeste jsme se o tom v patek bavili :-) Rome : v patek sem se tu rozneznoval jaky sou to borci ... Osobne to neber ... Ja to taky tak neberu
Únor 16, 200916 r Rome : v patek sem se tu rozneznoval jaky sou to borci ... Osobne to neber ... Ja to taky tak neberu kde jsou casy kdyz jsme meli 300-400 prispevku za den
Únor 16, 200916 r OIDIUS: TO JSEŠ CELEJ DEN NA NETU NE? no o vem si, ze po obede tu byl klid az skoro do ted....
Únor 16, 200916 r Ahoj škodováci.Koukám že Ovidius jde na rekord 120 přispěvku za den.Masakr! Přál bych ti vidět hospodu tak před rokem a půl až dvěma ... to by jsi viděl co je to hodně příspěvků ...
Únor 16, 200916 r kde jsou casy kdyz jsme meli 300-400 prispevku za den pak by odpovidalo to numero co mas u poctu prispevku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.