Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no o vem si, ze po obede tu byl klid az skoro do ted.... tak vis co po obede si covek 2-3 hodinky dachne tak je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Přál bych ti vidět hospodu tak před rokem a půl až dvěma ... to by jsi viděl co je to hodně příspěvků ... takze ja se 130 jsem pekne pri zemi jeste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kde jsou casy kdyz jsme meli 300-400 prispevku za den a co jste komentovali, že jste jich tolik za den napsali??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 pak by odpovidalo to numero co mas u poctu prispevku jo jo to sedí naprosto přesně ... Baui je rekordman ... ale ho slusně stíhala ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Rooomeeee ty ses vod cezaku ??? To bys mi tam mohl pichnout ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak vis co po obede si covek 2-3 hodinky dachne tak je klid no jasny ale vem si kdyby tu bylo tak 4-5 lidi a ty by zvanili porad - bychom prdli rekord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 a co jste komentovali, že jste jich tolik za den napsali??? To neni koment To už je diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jo jo to sedí naprosto přesně ... Baui je rekordman ... ale ho slusně stíhala ... spameri fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no jasny ale vem si kdyby tu bylo tak 4-5 lidi a ty by zvanili porad - bychom prdli rekord No urcitě si vem jak to teď lítá ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To neni koment To už je diskuze To nebylo fórum, to byl chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To nebylo fórum, to byl chat a to si vem ze ted je tu reglejch vic lidi a v hospe je to horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 spameri fora jj MichalF a i Petr81 byli jeden čas hodně aktivní ... a to nemluvím o Spiďákovi, Sejisovi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 si vem Máme 27275 registrovaných členů Nejnovější člen je bobek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jj MichalF a i Petr81 byli jeden čas hodně aktivní ... a to nemluvím o Spiďákovi, Sejisovi atd. ale koukam ty jsi byl vzdy hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Evers: osobně to neberu,v pohodě. Ovidius: taky bych chtěl mít tolik času Dimi Dimi: Ty jseš tady novej ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ale koukam ty jsi byl vzdy hodnej já nejsem moc ukecanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Evers: osobně to neberu,v pohodě.Ovidius: taky bych chtěl mít tolik času Dimi Dimi: Ty jseš tady novej ne? Registrován 18.7.2005, 8:58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Registrován 18.7.2005, 8:58 jj Metuzalem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Registrován 18.7.2005, 8:58 mas to napsany v popisku genie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dimi-Dimi - jasně ale jsem tady rok a půl nebo tak nějak ale opravdu jsem si Tě tady ještě nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Evers: osobně to neberu,v pohodě.Ovidius: taky bych chtěl mít tolik času Dimi Dimi: Ty jseš tady novej ne? uz jsem to dnes psal- Jaky si to udelas, takovy to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dimi-Dimi - jasně ale jsem tady rok a půl nebo tak nějak ale opravdu jsem si Tě tady ještě nevšiml Rome : ja tak 2-3 mesice a prijde mi teda dost výraznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Teď to začíná bejt akční , když člověk nestíhá F5kovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak nejak pocituju ze prisla doba svacinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ovi, dnes jedu na chatu uklidit sníh, středa bych zašel, ještě musíme vymyslet kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.