Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak nejak pocituju ze prisla doba svacinky ve škodovce jsem skočil do kijáče a dal dva dortíky ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ovi, dnes jedu na chatu uklidit sníh, středa bych zašel, ještě musíme vymyslet kam no cece nevim jestli nebudu muset pracovat - teda jako manualne - prestehovavat kamose.. budu vedet zejtra odpo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ve škodovce jsem skočil do kijáče a dal dva dortíky ))) skocim asi naprati na hambaaace - vsak ty vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 cheesburger za 32 tak ještě se domluvíme s tím jedním a jednou zelenou, né že to zase skončí na osmi plzních a blíže nespecifikovaném počtu rumů a spánkem na stole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 cheesburger za 32 tak ještě se domluvíme s tím jedním a jednou zelenou, né že to zase skončí na osmi plzních a blíže nespecifikovaném počtu rumů a spánkem na stole :D tak to nezarucuju mozny je uplne vsechno :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak to nezarucuju mozny je uplne vsechno :smich: avat ... je třeba si konečně říci že máte problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no co ... piju 11 rumu najednou... si nikdy nevidel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no co ... piju 11 rumu najednou... si nikdy nevidel? ale jo ... akorát se k tomu používala láhev já sem bouhužel od jisté doby na rum i zelenou alergickej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ale jo ... akorát se k tomu používala láhev já sem bouhužel od jisté doby na rum i zelenou alergickej .) jen přijeď ... to vyléčíš ... já si myslel to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jen přijeď ... to vyléčíš ... já si myslel to samé :smich: presne - kdo nepozna neuveri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak zelenou pijou jenom zoufalci ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak zelenou pijou jenom zoufalci ne? to by ses divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to by ses divil my to taky chlastali ve velkym ... ale covece posledni 2 mesice me se jen cejtim zelenou toci zaludek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ty wole...já bych to nepil ani zadara! A už vůbec nechápu lidi co si to dávaji do piva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 dobre moje fotka se vam nelibi... chapu tak si tam dame nejakyho moreplavce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jsem zoufalec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 dobre moje fotka se vam nelibi... chapu tak si tam dame nejakyho moreplavce.. tuzemákk ta samááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 my to taky chlastali ve velkym ... ale covece posledni 2 mesice me se jen cejtim zelenou toci zaludek:) jak rikal kolega Dimi - prijed nas navstivit a uvidis sam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jak rikal kolega Dimi - prijed nas navstivit a uvidis sam.. za se zmene nebranim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tuzemákk ta samááááááááááááá co blaznis.. takova fajnofcicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 co blaznis.. takova fajnofcicka no náš bejvalej basák ... ten to chlastal na litry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no náš bejvalej basák ... ten to chlastal na litry ... jj ten vedel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jj ten vedel..... prave ze uz pak ani nevedel ) ... ten byl treba totac... v sobe 20 rumu, porucil si flasku ... a snazil se ji polozit na ex... - finalni stavy koncili bud nekde na stole v blitkach nebo u baru kalhoty na zemi a chrnel... no dobytek .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jj ten vedel..... ale von byl jinej příklad ... to byl neuspesne lecenej alkoholik ne jak vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ale von byl jinej příklad ... to byl neuspesne lecenej alkoholik ne jak vy To sme ti jednou hrali staci, blbec prisel zlitej pod vobraz a basu si tahnul pozemi zasebou , tak nastestni sme hrali 3. v poradi a byli tam odzacatku a se mel cas z toho 2 hodky prospat... jeste ted hovidim jak chrape za bicima na podiu a dalsi kapely mu u toho hrajou - joooo kde je mu konec .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.