Únor 16, 200916 r tak nejak pocituju ze prisla doba svacinky ve škodovce jsem skočil do kijáče a dal dva dortíky )))
Únor 16, 200916 r ovi, dnes jedu na chatu uklidit sníh, středa bych zašel, ještě musíme vymyslet kam no cece nevim jestli nebudu muset pracovat - teda jako manualne - prestehovavat kamose.. budu vedet zejtra odpo
Únor 16, 200916 r ve škodovce jsem skočil do kijáče a dal dva dortíky ))) skocim asi naprati na hambaaace - vsak ty vis
Únor 16, 200916 r cheesburger za 32 tak ještě se domluvíme s tím jedním a jednou zelenou, né že to zase skončí na osmi plzních a blíže nespecifikovaném počtu rumů a spánkem na stole :D
Únor 16, 200916 r cheesburger za 32 tak ještě se domluvíme s tím jedním a jednou zelenou, né že to zase skončí na osmi plzních a blíže nespecifikovaném počtu rumů a spánkem na stole :D tak to nezarucuju mozny je uplne vsechno :smich:
Únor 16, 200916 r tak to nezarucuju mozny je uplne vsechno :smich: avat ... je třeba si konečně říci že máte problém
Únor 16, 200916 r no co ... piju 11 rumu najednou... si nikdy nevidel? ale jo ... akorát se k tomu používala láhev já sem bouhužel od jisté doby na rum i zelenou alergickej .)
Únor 16, 200916 r ale jo ... akorát se k tomu používala láhev já sem bouhužel od jisté doby na rum i zelenou alergickej .) jen přijeď ... to vyléčíš ... já si myslel to samé
Únor 16, 200916 r jen přijeď ... to vyléčíš ... já si myslel to samé :smich: presne - kdo nepozna neuveri...
Únor 16, 200916 r to by ses divil my to taky chlastali ve velkym ... ale covece posledni 2 mesice me se jen cejtim zelenou toci zaludek:)
Únor 16, 200916 r Ty wole...já bych to nepil ani zadara! A už vůbec nechápu lidi co si to dávaji do piva
Únor 16, 200916 r dobre moje fotka se vam nelibi... chapu tak si tam dame nejakyho moreplavce.. tuzemákk ta samááááááááááááá
Únor 16, 200916 r my to taky chlastali ve velkym ... ale covece posledni 2 mesice me se jen cejtim zelenou toci zaludek:) jak rikal kolega Dimi - prijed nas navstivit a uvidis sam..
Únor 16, 200916 r co blaznis.. takova fajnofcicka no náš bejvalej basák ... ten to chlastal na litry ...
Únor 16, 200916 r jj ten vedel..... prave ze uz pak ani nevedel ) ... ten byl treba totac... v sobe 20 rumu, porucil si flasku ... a snazil se ji polozit na ex... - finalni stavy koncili bud nekde na stole v blitkach nebo u baru kalhoty na zemi a chrnel... no dobytek ....
Únor 16, 200916 r jj ten vedel..... ale von byl jinej příklad ... to byl neuspesne lecenej alkoholik ne jak vy
Únor 16, 200916 r ale von byl jinej příklad ... to byl neuspesne lecenej alkoholik ne jak vy To sme ti jednou hrali staci, blbec prisel zlitej pod vobraz a basu si tahnul pozemi zasebou , tak nastestni sme hrali 3. v poradi a byli tam odzacatku a se mel cas z toho 2 hodky prospat... jeste ted hovidim jak chrape za bicima na podiu a dalsi kapely mu u toho hrajou - joooo kde je mu konec ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.