O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ale von byl jinej příklad ... to byl neuspesne lecenej alkoholik ne jak vy treba nas by taky nevilecili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tam uz to bylo hodne jinde. To mi tak napada... nechcete se stavit .. 26.2. hrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tam uz to bylo hodne jinde. To mi tak napada... nechcete se stavit .. 26.2. hrajem kde? bysme ti tam mohli udelat ostudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kde? bysme ti tam mohli udelat ostudu.. Hele novej Avat )) v Praze XT3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No páni, pomalu se rozloučím šichta končí a hupky dom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Hele novej Avat )) v Praze XT3 tak jsem se odlisil nepredpokladam ze dorazime jedine v lete a nekde venku... jo to by byla jina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak jsem se odlisil To si nech svůj... já mám svůj ČEZ .) jen fóooorek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 No páni, pomalu se rozloučím šichta končí a hupky dom. ja vypadnu za 20min. tak cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak jsem se odlisil nepredpokladam ze dorazime jedine v lete a nekde venku... jo to by byla jina.... Jóoo to určko ... zima je na pytel... Hele tak se mějte , zejtra páčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak se jdu taky chystat domu... a za 10 min. mizim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 takze cus mizim a jestli me to nekam nevtahne na 1-5 tak vecer cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Brej večír.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ahoj Jeronymo.Jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Romane Cau Az na ty kvanta snehu a nehoraznou zimu to jde , dneska jsem se sam sobe musel zasmat pac se mi podarilo zapadnou po pas do snehu ..., No , uz aby bylo jaro . Jinac ,pracovne ,dopocinkove,,,,zalezi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tady u nás do včerejška bylo sucho ale dnes to začalo valit.Ted to padá smíšeně snih s deštěm a slibuji snad minus 20.Hrozny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jj,hlasi ke konci tydne - 20 ,to bude pecka no,,,dneska to uz taky byl slusna klouzacka ... Alespon budou mit decka na horach peknou nadilku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 brej večír ve spolek pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Luky Zdarvíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ...jakej byl dneska den? na to že bylo pondělí jsem nějak moc pracoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ahoj Luky.Co Ty? Jak dopadlo Tvoje rozhodnuti?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dneska to bylo takovy unavny vsecko ,,,ale jinac taky celkem vpohode ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Nazdar hospodáři vespolek !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Zdravičko pane Hrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ahoj Luky.Co Ty? Jak dopadlo Tvoje rozhodnuti?.. jeste konecne rozhodnutí nepadlo, ale zatím to vypada že jarní srazy a srazíky škodovek objedu s prázdnou sedačkou spolujezdce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Držím pěsti at uděláš dobré rozhodnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.