Únor 16, 200916 r ale von byl jinej příklad ... to byl neuspesne lecenej alkoholik ne jak vy treba nas by taky nevilecili
Únor 16, 200916 r Tam uz to bylo hodne jinde. To mi tak napada... nechcete se stavit .. 26.2. hrajem kde? bysme ti tam mohli udelat ostudu..
Únor 16, 200916 r Hele novej Avat )) v Praze XT3 tak jsem se odlisil nepredpokladam ze dorazime jedine v lete a nekde venku... jo to by byla jina....
Únor 16, 200916 r No páni, pomalu se rozloučím šichta končí a hupky dom. ja vypadnu za 20min. tak cus
Únor 16, 200916 r tak jsem se odlisil nepredpokladam ze dorazime jedine v lete a nekde venku... jo to by byla jina.... Jóoo to určko ... zima je na pytel... Hele tak se mějte , zejtra páčko
Únor 16, 200916 r Romane Cau Az na ty kvanta snehu a nehoraznou zimu to jde , dneska jsem se sam sobe musel zasmat pac se mi podarilo zapadnou po pas do snehu ..., No , uz aby bylo jaro . Jinac ,pracovne ,dopocinkove,,,,zalezi .)
Únor 16, 200916 r Tady u nás do včerejška bylo sucho ale dnes to začalo valit.Ted to padá smíšeně snih s deštěm a slibuji snad minus 20.Hrozny!
Únor 16, 200916 r Jj,hlasi ke konci tydne - 20 ,to bude pecka no,,,dneska to uz taky byl slusna klouzacka ... Alespon budou mit decka na horach peknou nadilku .
Únor 16, 200916 r Ahoj Luky.Co Ty? Jak dopadlo Tvoje rozhodnuti?.. jeste konecne rozhodnutí nepadlo, ale zatím to vypada že jarní srazy a srazíky škodovek objedu s prázdnou sedačkou spolujezdce....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.