Únor 16, 200916 r Romariooo: jj, doufám že bude správné, zažívám tohle podruhé v životě, tak snad vím do čeho jdu....
Únor 16, 200916 r Autor jeste konecne rozhodnutí nepadlo, ale zatím to vypada že jarní srazy a srazíky škodovek objedu s prázdnou sedačkou spolujezdce.... Na prázdnou sedačku se vykašli - já tak jezdil na podzim taky a nestěžoval jsem si A teď to vypadá že budu mět celkem plný autí Holt porát se něco děje a život je změna, že !!!
Únor 16, 200916 r Autor Poslední tři akce byl naprostej klídek a pohodička ale letos to budu mět právě naopak a doufám že to všechno vyjde tak jak chci. Ikdyž k mýmu mladýmu přibude ještě kamoška s dvouletým rošťákem tak se nudit nebudu určitě !!! Upraveno Únor 16, 200916 r od Hrábě Fernétti
Únor 16, 200916 r .... ti aspon klesne spotřeba na dálnici, budeš muset jezdit pomaleji:) Upraveno Únor 16, 200916 r od lukyssek
Únor 16, 200916 r Ty wole...já dostal chut na zmrzlinu z mekáče a už jsem požil tzn.že do města nemužu.Nechce mi ji někdo dovízt???
Únor 16, 200916 r Autor .... ti aspon klesne spotřeba na dálnici, budeš muset jezdit pomaleji:) To už jsem si zkusil jak jsme jeli do Laa za něco málo přes 7.litrů tak jsem to nějak nechápal.
Únor 16, 200916 r Autor Určitě jo ale stejně asi bude konec zrychleným přesunům po D1 páč těm novejm Pasatům se bude blbě ujíždět
Únor 17, 200916 r čus Jirko, tak jaká dneska? Taky u vás padal až do rána ten bílej hnus? Večer sem hodinu házel lopatou a dnes ráno asi 15 minut a to jsem to nechutně odfláknul
Únor 17, 200916 r cau cau, tady padalo ale nic moc. Dnes jsem dal Romana do servisu, tak budu cely den v kanclu a vcera me na nem prasklo celni sklo tak nevim jestli ho stihnou vymenit.
Únor 17, 200916 r cus vsem! tak dneska i s rozcvickou s hrablem a docela dost toho kluzkeho bolej me ruce asi dnes nic neudelam
Únor 17, 200916 r čus Michale, lopata po ránu, to je hnus. Nechtěl bych se tím živit cus mi povidej - bych chcipnul - tam se to neda odflaknout to radeji klavesnici a monitor
Únor 17, 200916 r podivej na tenhle inzerat..... co dodat http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1024296
Únor 17, 200916 r tak to budeš mít tvrdej zewling dnes za jeden den to stihnou i s oknem ten duchodce co si byl to auto vyzvednout rikal ze ne, tak se necham prekvapit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.