Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
sem si dneska dojel pro oběd do Bondy - svačinka z Billy :D achjo, nejradši už bych vypad domů, čeká mě tam druhej pokus z domácí pekárny, kterou dostala mladá k Vánocům, včera se nějak nezadařilo a upeklo nám to beton lol

:smich: :smich: delate doma cihly? :) ja s tim taky neumim.... :)

Vloženo
ty woe skoro jo :D ale dneska to je prej lepší, aspoň co psala přítule :) ještě není konec, tak nebudu křičet :D

:) mekci cihly jo? takze tvernice? ja se do tyhle alchymie radeji nepoustim... dobre ovladam mikrovlnku a micku - s tim si vystacim.. :)

Vloženo
no to né, to by byla škoda :D

hele a to je jeste prd- mame tu jednoho borce - hraje hokej, bendak, florbal, posilovna apod. ... a ten zere v jednom kole .... nekecam... lol

Vloženo
hele a to je jeste prd- mame tu jednoho borce - hraje hokej, bendak, florbal, posilovna apod. ... a ten zere v jednom kole .... nekecam... lol

tak ten musí být pro jídlo jen přestupní stanice :D

Vloženo
sem si dneska dojel pro oběd do Bondy - svačinka z Billy :D achjo, nejradši už bych vypad domů, čeká mě tam druhej pokus z domácí pekárny, kterou dostala mladá k Vánocům, včera se nějak nezadařilo a upeklo nám to beton lol

to se se Daku podá, jen to chce malinko cviku a pár pokusů a omylů

Vloženo
tak ten musí být pro jídlo jen přestupní stanice :D

no vicemene.... ty brdo ale pro co bych si tak zaskocil? musim si na neco udelat chut.... to vis rano 2x jabko, obed ve 12:20 a ted 15:00 uz zase hlad no.... lol

Vloženo

Ovidius: tak to já zkouším i jiný experimenty - například cukroví na loňský Vánoce sem pekl jen já s přítulkou - to byly nervy lol

přítule psala, že chlebík se poved :)

Vloženo

ovidius: to je slušný, to já měl ráno 2 corny rohlíky k tomu jogurtovej nápoj, pak 3 mandarinky, jablko, k obědu před půl hoďkou 2kaiserky a lučinu + piju celej den bonaqu jemně perlivou :D večer mě čeká posilovna :feve:

Vloženo
no vicemene.... ty brdo ale pro co bych si tak zaskocil? musim si na neco udelat chut.... to vis rano 2x jabko, obed ve 12:20 a ted 15:00 uz zase hlad no.... lol

to jsi toho moc neměl. :D že by ti chybělo cigárko??

Vloženo
Ovidius: tak to já zkouším i jiný experimenty - například cukroví na loňský Vánoce sem pekl jen já s přítulkou - to byly nervy lol

přítule psala, že chlebík se poved :)

hehe cukrovi - tak to by ch vyrobil takovy veci..... fuj tajbl lol

Vloženo
ovidius: to je slušný, to já měl ráno 2 corny rohlíky k tomu jogurtovej nápoj, pak 3 mandarinky, jablko, k obědu před půl hoďkou 2kaiserky a lučinu + piju celej den bonaqu jemně perlivou :D večer mě čeká posilovna :feve:

a kde si necham maso? bych se pokakal bez masicka :):palec2:

Vloženo
to jsi toho moc neměl. :D že by ti chybělo cigárko??

cigarko probehlo po obede - to davam 3x denne

cestou do prace

po obede

a po praci...

a vlastne jeste kdyz jdu vecer na pivko(jako dnes)... :)

Vloženo

J takovy domaci chlebicek to je parada :) ... Taky se s tim posledni dobou setkavam a zatim musim rict ,dobrý :);)

Vloženo
J takovy domaci chlebicek to je parada :) ... Taky se s tim posledni dobou setkavam a zatim musim rict ,dobrý :);)

výhoda je, že chleba vydrží dlouho čerstvý a máš ho hned i o víkendech a nemusíš nikam běhat

Vloženo

Už jsem zase zde, byl jsem si trochu zajezdit s koktou, abych dnes vykázal aspoň nejakou činnost... ;)

Mimochodem, všechny kuřáky bych nejraděj nakopal do prdele, bez rozdílu... :aggressive:

Vloženo (editace)
výhoda je, že chleba vydrží dlouho čerstvý a máš ho hned i o víkendech a nemusíš nikam běhat

Presne tak ... Todle jsou nekdy vyhody k nezaplaceni :) ... Hlavne pri pripravovani chlebicku treba pro navstevu je to dobra machrovinka .)

Spidi a dal si ji alespon poradne do těla ? :)

ty nekouříš ?

Editováno: , autor: Jeronymo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...