O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 sem si dneska dojel pro oběd do Bondy - svačinka z Billy achjo, nejradši už bych vypad domů, čeká mě tam druhej pokus z domácí pekárny, kterou dostala mladá k Vánocům, včera se nějak nezadařilo a upeklo nám to beton :smich: delate doma cihly? ja s tim taky neumim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 děláš občas něco jnýho, než že chodíš na svačinky?? nooo ja mam rychli traveni to vis... preci nebudu pruhlednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ty woe skoro jo ale dneska to je prej lepší, aspoň co psala přítule ještě není konec, tak nebudu křičet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nooo ja mam rychli traveni to vis... preci nebudu pruhlednej no to né, to by byla škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ty woe skoro jo ale dneska to je prej lepší, aspoň co psala přítule ještě není konec, tak nebudu křičet mekci cihly jo? takze tvernice? ja se do tyhle alchymie radeji nepoustim... dobre ovladam mikrovlnku a micku - s tim si vystacim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no to né, to by byla škoda hele a to je jeste prd- mame tu jednoho borce - hraje hokej, bendak, florbal, posilovna apod. ... a ten zere v jednom kole .... nekecam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hele a to je jeste prd- mame tu jednoho borce - hraje hokej, bendak, florbal, posilovna apod. ... a ten zere v jednom kole .... nekecam... tak ten musí být pro jídlo jen přestupní stanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 sem si dneska dojel pro oběd do Bondy - svačinka z Billy achjo, nejradši už bych vypad domů, čeká mě tam druhej pokus z domácí pekárny, kterou dostala mladá k Vánocům, včera se nějak nezadařilo a upeklo nám to beton to se se Daku podá, jen to chce malinko cviku a pár pokusů a omylů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak ten musí být pro jídlo jen přestupní stanice no vicemene.... ty brdo ale pro co bych si tak zaskocil? musim si na neco udelat chut.... to vis rano 2x jabko, obed ve 12:20 a ted 15:00 uz zase hlad no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovidius: tak to já zkouším i jiný experimenty - například cukroví na loňský Vánoce sem pekl jen já s přítulkou - to byly nervy přítule psala, že chlebík se poved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ovidius: to je slušný, to já měl ráno 2 corny rohlíky k tomu jogurtovej nápoj, pak 3 mandarinky, jablko, k obědu před půl hoďkou 2kaiserky a lučinu + piju celej den bonaqu jemně perlivou večer mě čeká posilovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no vicemene.... ty brdo ale pro co bych si tak zaskocil? musim si na neco udelat chut.... to vis rano 2x jabko, obed ve 12:20 a ted 15:00 uz zase hlad no.... to jsi toho moc neměl. že by ti chybělo cigárko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovidius: tak to já zkouším i jiný experimenty - například cukroví na loňský Vánoce sem pekl jen já s přítulkou - to byly nervy přítule psala, že chlebík se poved hehe cukrovi - tak to by ch vyrobil takovy veci..... fuj tajbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ovidius: to je slušný, to já měl ráno 2 corny rohlíky k tomu jogurtovej nápoj, pak 3 mandarinky, jablko, k obědu před půl hoďkou 2kaiserky a lučinu + piju celej den bonaqu jemně perlivou večer mě čeká posilovna a kde si necham maso? bych se pokakal bez masicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 to jsi toho moc neměl. že by ti chybělo cigárko?? cigarko probehlo po obede - to davam 3x denne cestou do prace po obede a po praci... a vlastne jeste kdyz jdu vecer na pivko(jako dnes)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jojo, jídlo bez masa, není ani žadný jídlo tak to jsi takovej sváteční kuřák, akorát co jsi nestihl přes den, doženeš u piva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 sem si dneska dojel pro oběd do Bondy - svačinka z Billy achjo, nejradši už bych vypad domů, čeká mě tam druhej pokus z domácí pekárny, kterou dostala mladá k Vánocům, včera se nějak nezadařilo a upeklo nám to beton J takovy domaci chlebicek to je parada ... Taky se s tim posledni dobou setkavam a zatim musim rict ,dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jojo, jídlo bez masa, není ani žadný jídlotak to jsi takovej sváteční kuřák, akorát co jsi nestihl přes den, doženeš u piva da se rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 da se rict myslím, že takových je víc, pomalu víc jak kuřáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 J takovy domaci chlebicek to je parada ... Taky se s tim posledni dobou setkavam a zatim musim rict ,dobrý výhoda je, že chleba vydrží dlouho čerstvý a máš ho hned i o víkendech a nemusíš nikam běhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 umi to i peceny holuby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Už jsem zase zde, byl jsem si trochu zajezdit s koktou, abych dnes vykázal aspoň nejakou činnost... Mimochodem, všechny kuřáky bych nejraděj nakopal do prdele, bez rozdílu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 umi to i peceny holuby? pokud chceš tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) výhoda je, že chleba vydrží dlouho čerstvý a máš ho hned i o víkendech a nemusíš nikam běhat Presne tak ... Todle jsou nekdy vyhody k nezaplaceni ... Hlavne pri pripravovani chlebicku treba pro navstevu je to dobra machrovinka .) Spidi a dal si ji alespon poradne do těla ? ty nekouříš ? Editováno: 7. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no nic chlapci, jdu domu. Už mě to v práci neba nejhorší jsou odnaučení kuřáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.