Únor 17, 200916 r ovi: právě u lopaty je nemakačenko vidět, ale ya klávesnicí se to snadno sková baurak: tak to budeš mít dva dny neježdění autem minimálně.
Únor 17, 200916 r tak se dneska asi na to vykašlem, když je všude sníh no mam tu tak 2-3 veci a ty dnes musim dodelat ale potom ......
Únor 17, 200916 r baurak: tak to budeš mít dva dny neježdění autem minimálně. si bude moct povidat povidat a povidat
Únor 17, 200916 r musím poslat na slovač mail, napsanej ho mám, ale nějak otálím se ymáčknutím SEND zmackni DELETE
Únor 17, 200916 r musím poslat na slovač mail, napsanej ho mám, ale nějak otálím se ymáčknutím SEND copak, dyť je to tak snadné??jedno kliknutí a je to
Únor 17, 200916 r copak, dyť je to tak snadné??jedno kliknutí a je to ho boli prst a tak to neni jen tak na neco kliknout..
Únor 17, 200916 r když mě se ten mail posílat nechce Mám lenoru obrovskou, už od včera. tak prijed ke me a poslem to ode me.... snad to zvladnem..
Únor 17, 200916 r ovi: právě u lopaty je nemakačenko vidět, ale ya klávesnicí se to snadno sková baurak: tak to budeš mít dva dny neježdění autem minimálně. ja jsem mu rek, ze jestli to dnes nestihnou tak at to nedelaji
Únor 17, 200916 r nene bylo jednani s kamaradkou ja zaskocil - musto jednoho jich teda bylo 6x z Plzne ale OK jo tak ty tomu rikas jednani.. no chaaapu
Únor 17, 200916 r se na vas pinknem nějak by to šlo určitě, pak sosnem nějaký data ze škodovky a prodáme to blesku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.