baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 cau Michale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 cau Michale :-) zdarek pane tak co? byl jsi vcera na 1-2-3-4-5-6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 bré ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 pekny zapadany rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 pekny zapadany rano tak se dneska asi na to vykašlem, když je všude sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ovi: právě u lopaty je nemakačenko vidět, ale ya klávesnicí se to snadno sková baurak: tak to budeš mít dva dny neježdění autem minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak se dneska asi na to vykašlem, když je všude sníh no mam tu tak 2-3 veci a ty dnes musim dodelat ale potom ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 baurak: tak to budeš mít dva dny neježdění autem minimálně. si bude moct povidat povidat a povidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 musím poslat na slovač mail, napsanej ho mám, ale nějak otálím se ymáčknutím SEND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 musím poslat na slovač mail, napsanej ho mám, ale nějak otálím se ymáčknutím SEND zmackni DELETE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 no mam tu tak 2-3 veci a ty dnes musim dodelat ale potom ...... potom bude oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 musím poslat na slovač mail, napsanej ho mám, ale nějak otálím se ymáčknutím SEND copak, dyť je to tak snadné??jedno kliknutí a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 copak, dyť je to tak snadné??jedno kliknutí a je to ho boli prst a tak to neni jen tak na neco kliknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 potom bude oběd musim mit do hodky hotove.. ale nastesti to je takovej solich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 když mě se ten mail posílat nechce Mám lenoru obrovskou, už od včera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 když mě se ten mail posílat nechce Mám lenoru obrovskou, už od včera. tak prijed ke me a poslem to ode me.... snad to zvladnem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 musí bejt z mýho pracovního mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 zdarek pane tak co? byl jsi vcera na 1-2-3-4-5-6? nene bylo jednani s kamaradkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ovi: právě u lopaty je nemakačenko vidět, ale ya klávesnicí se to snadno sková baurak: tak to budeš mít dva dny neježdění autem minimálně. ja jsem mu rek, ze jestli to dnes nestihnou tak at to nedelaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 musí bejt z mýho pracovního mailu ale ten se urcite neda ovladat jen z tveho pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 musí bejt z mýho pracovního mailu se na vas pinknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 bz si musel nedej bože svým autem do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nene bylo jednani s kamaradkou ja zaskocil - musto jednoho jich teda bylo 6x z Plzne ale OK jo tak ty tomu rikas jednani.. no chaaapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 se na vas pinknem nějak by to šlo určitě, pak sosnem nějaký data ze škodovky a prodáme to blesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 bz si musel nedej bože svým autem do práce to bych radeji dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.