Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja zaskocil - musto jednoho jich teda bylo 6x z Plzne ale OKjo tak ty tomu rikas jednani.. no chaaapu tak to já si dal jenom jednu plechovkovou plzeň a velkej lok z lahve rumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 bz si musel nedej bože svým autem do práce hlavne zejtra na hory a dnes sockou domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak jeden solich poresen... musel jsem jednoho pana na fotce presadit na jinou fotku a uz tam sedi jako origos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja zaskocil - musto jednoho jich teda bylo 6x z Plzne ale OKjo tak ty tomu rikas jednani.. no chaaapu no tak kdyz rikam jednani tak to bylo prece jednani no tak to je hezky vykon, ja dnes taky mozna neco dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 hlavne zejtra na hory a dnes sockou domu joj sockou - jeste se rika ridicovi kam chces svezt nebo uz si to naklikavas na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to bych radeji dovolenou a tu ja presne zitra mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 no tak to je hezky vykon, ja dnes taky mozna neco dam na pondeli ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a tu ja presne zitra mam sem si mohl myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 joj sockou - jeste se rika ridicovi kam chces svezt nebo uz si to naklikavas na netu? netusim ale spis bych veril verzi komunikaci s vodicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 na pondeli ano ja mam teda v tejdnu nejkritictejsi dny stredu a ctvrtek, v pondeli se vetsinou rovnam z vikendu a utery je nejaky asi nevhodny ale ta streda a ctvrtek je nekdy opravdu zajimava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 netusim ale spis bych veril verzi komunikaci s vodicem vodicek jako kabelem nebo vodicem jako ridicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 já tuhle autobus viděl a vlastně jsem jel sockou v prosinci po praze a nic sem řidičovi neříkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 sem si mohl myslet je to potreba jednou za cas :-) Ahoj Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja mam teda v tejdnu nejkritictejsi dny stredu a ctvrtek, v pondeli se vetsinou rovnam z vikendu a utery je nejaky asi nevhodny ale ta streda a ctvrtek je nekdy opravdu zajimava stredu s ctvrtkem potvrzuji i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 vodicek jako kabelem nebo vodicem jako ridicem vodicem jako ridicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Brej den Zdarek! tak taky uz v kolbence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 já tuhle autobus viděl a vlastně jsem jel sockou v prosinci po praze a nic sem řidičovi neříkal tak v mhd nerikas kam jedes to ja jasne uz jsem dlouho nejel autobusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a vlastně jsem jel sockou v prosinci po praze a nic sem řidičovi neříkal hergot takze dnes uz to je nejak telepaticky sakra takovej skok kupredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 středa je fajn den, to to v práci jde a čtvrtek už bejvá malej pátek a to je potom špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 hergot takze dnes uz to je nejak telepaticky sakra takovej skok kupredu asi jsem to měl napsaný na čele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 středa je fajn den, to to v práci jde a čtvrtek už bejvá malej pátek a to je potom špatný spatny bude az mi si uz z uterka a treba stredy udelame malej patek a nebo lip malou sobotu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 se divte, že máte kritický dni, po víkendu se srovnáváte a pak si skočíš v úterý na 5-pivo a střed, čtvrtek je zase v .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 stredu s ctvrtkem potvrzuji i ja jj jsou to nebezpecne dny a pak na to hned navazujici vikend, no zadna hitparada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 asi jsem to měl napsaný na čele hmm tak ja nevim.. bych s tema CSAD dneska nedorazil ani Ň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.