Únor 17, 200916 r středa je fajn den, to to v práci jde a čtvrtek už bejvá malej pátek a to je potom špatný to uz chlastate ve velkym co??
Únor 17, 200916 r se divte, že máte kritický dni, po víkendu se srovnáváte a pak si skočíš v úterý na 5-pivo a střed, čtvrtek je zase v .... no co mame tezkej zivot...
Únor 17, 200916 r spatny bude az mi si uz z uterka a treba stredy udelame malej patek a nebo lip malou sobotu :smich: tak toho se dockat nechci :-)
Únor 17, 200916 r třeba v Brně jsem dával tramvajákovi litra, aby nás odvezl do baru a on nechtěl, takže to asi nefunguje a byl uraženej, že mu říkám tramvaják, když řídí šalinu...
Únor 17, 200916 r hlavne narocny a nic zdravyho :-) se pak budem potkavat u pani doktorky na protialkoholnim
Únor 17, 200916 r se pak budem potkavat u pani doktorky na protialkoholnim protialkoholní je na Slavoji a kousíček od Rozvoje
Únor 17, 200916 r ale co tě nezabije, to tě posílí tak s timhle heslem souhlasim, ale je to zacatek konce
Únor 17, 200916 r třeba v Brně jsem dával tramvajákovi litra, aby nás odvezl do baru a on nechtěl, takže to asi nefunguje a byl uraženej, že mu říkám tramvaják, když řídí šalinu... :smich: tak ty voe to ti verim a zrovna tobe.... taky sem tam loni po invexu vecer zazil neco podobnyho :smich: akorat nevim jak to dopadlo
Únor 17, 200916 r se pak budem potkavat u pani doktorky na protialkoholnim tak to spolu budeme travit hodne casu
Únor 17, 200916 r tak to spolu budeme travit hodne casu budem na tajnacku lejt rum a hulit na chodbach
Únor 17, 200916 r :smich: tak ty voe to ti verim a zrovna tobe.... taky sem tam loni po invexu vecer zazil neco podobnyho :smich: akorat nevim jak to dopadlo a ještě jsme trénovali jamajskej bob
Únor 17, 200916 r budem na tajnacku lejt rum a hulit na chodbach a demižon vína bude skovanej na hajzlech, budu chodit furt srát
Únor 17, 200916 r a ještě jsme trénovali jamajskej bob a uz vas chtel salinar nekdy vyrazit z saliny ze mu tam skacete? no mi utekli dobrovolne....
Únor 17, 200916 r a demižon vína bude skovanej na hajzlech, budu chodit furt srát coze? ty taky? kolik se caluje za jednu cimru? bychom predobjednali dve
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.