O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a co jako svaca ???? ... neco si tam vcera vykrikoval nic nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 me budou stacit i 3 dny bez notase vydrzim max. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 i 2 jsou naprosto dostacujici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 vydrzim max. 2 co řešíte dovolenou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 spis jen takovy vylet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tvrdě jsm zamakal, odeslal jsem ten mail a uklidil si na stole, takovou haldu papírů jsem shrnul do skartovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tvrdě jsm zamakal, odeslal jsem ten mail a uklidil si na stole, takovou haldu papírů jsem shrnul do skartovačky neblbni je teprve 9 - co budes delat celej den ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak "negřím" od 6:45, tak už bylo na čase nějakou činost vykázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 spis jen takovy vylet :-) :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak "negřím" od 6:45, tak už bylo na čase nějakou činost vykázat tak a ja mam hotovo... pro dnesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 :smich: Ovine ty delas i DTPko bo jenom grafiku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ovine ty delas i DTPko bo jenom grafiku ?? i DTP copak potrebujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak a ja mam hotovo... pro dnesek neboj, někdo ti tam přijde s fotkama a budeš muset máknout kurva, krásně tu svítí sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 neboj, někdo ti tam přijde s fotkama a budeš muset máknout kurva, krásně tu svítí sluníčko na obed mi prijdou lidi z Cesany tak uvidim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ti donesou tunu fotek a do večera budeš klikat to ne, práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 09:28 mam pro dnesek hotovo - tak to je moc hezky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 i DTP copak potrebujes? Ale tak se jenom ptam ... ted mi zase prisli data na letáček kterej má bejt 2/2 pantone , a v datech zas poslali 3/3 pantone ... tak zas chytam nerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ti donesou tunu fotek a do večera budeš klikat to ne, práce... ja bych klikal ale nejni na co - bezim pro tu svacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ale tak se jenom ptam ... ted mi zase prisli data na letáček kterej má bejt 2/2 pantone , a v datech zas poslali 3/3 pantone ... tak zas chytam nerva me serou podobny firmy/lidi kazdej druhej den.... reknu si detma nezatopis a proste si to priuctuju.... kdyz se blbe ptaj tak jim reknu pravdu... oni to pochopi a ihned se nauci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 chlebíčky od bertíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 chlebíčky od bertíka no neco vetsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 taky bych neco dal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 me serou podobny firmy/lidi kazdej druhej den.... reknu si detma nezatopis a proste si to priuctuju.... kdyz se blbe ptaj tak jim reknu pravdu... oni to pochopi a ihned se nauci.. to mas rech ... zbytecne z toho budu mit vredy priuctovat a inkasovat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 co snížek u vás ??? ... Tady mám dnešní cestu do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to mas rech ... zbytecne z toho budu mit vredy priuctovat a inkasovat ) ja se s nima uz ani nebavim o tomhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.