Únor 17, 200916 r tvrdě jsm zamakal, odeslal jsem ten mail a uklidil si na stole, takovou haldu papírů jsem shrnul do skartovačky
Únor 17, 200916 r tvrdě jsm zamakal, odeslal jsem ten mail a uklidil si na stole, takovou haldu papírů jsem shrnul do skartovačky neblbni je teprve 9 - co budes delat celej den ?
Únor 17, 200916 r tak "negřím" od 6:45, tak už bylo na čase nějakou činost vykázat tak a ja mam hotovo... pro dnesek
Únor 17, 200916 r tak a ja mam hotovo... pro dnesek neboj, někdo ti tam přijde s fotkama a budeš muset máknout kurva, krásně tu svítí sluníčko
Únor 17, 200916 r neboj, někdo ti tam přijde s fotkama a budeš muset máknout kurva, krásně tu svítí sluníčko na obed mi prijdou lidi z Cesany tak uvidim.....
Únor 17, 200916 r i DTP copak potrebujes? Ale tak se jenom ptam ... ted mi zase prisli data na letáček kterej má bejt 2/2 pantone , a v datech zas poslali 3/3 pantone ... tak zas chytam nerva
Únor 17, 200916 r ti donesou tunu fotek a do večera budeš klikat to ne, práce... ja bych klikal ale nejni na co - bezim pro tu svacu
Únor 17, 200916 r Ale tak se jenom ptam ... ted mi zase prisli data na letáček kterej má bejt 2/2 pantone , a v datech zas poslali 3/3 pantone ... tak zas chytam nerva me serou podobny firmy/lidi kazdej druhej den.... reknu si detma nezatopis a proste si to priuctuju.... kdyz se blbe ptaj tak jim reknu pravdu... oni to pochopi a ihned se nauci..
Únor 17, 200916 r me serou podobny firmy/lidi kazdej druhej den.... reknu si detma nezatopis a proste si to priuctuju.... kdyz se blbe ptaj tak jim reknu pravdu... oni to pochopi a ihned se nauci.. to mas rech ... zbytecne z toho budu mit vredy priuctovat a inkasovat )
Únor 17, 200916 r to mas rech ... zbytecne z toho budu mit vredy priuctovat a inkasovat ) ja se s nima uz ani nebavim o tomhle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.