O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 co snížek u vás ??? ... Tady mám dnešní cestu do práce u nas ano - napadalo ho dost pres noc a rano jeste sport s hrablem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tady pada ale nic z toho nezustava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 u nas ano - napadalo ho dost pres noc a rano jeste sport s hrablem no u nas covece, nahore v zatacce vykrosena dodavka ... tak to tam sikulove ( soferi ) ridili ... z vrchu je rovnou poustel a ze spoda dokopce je stopoval ... takze se z nich uz nikdo nerozjel no super akce fakt ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak jsem ted s kamosem roztlacil Fabku HTP naskocila na 1 cuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak jsem ted s kamosem roztlacil Fabku HTP naskocila na 1 cuk copa ze se nechytala ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 dotycnej nechal svitit a v tyhle kose ta kara to nedala... asi tejden v kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 dotycnej nechal svitit a v tyhle kose ta kara to nedala... asi tejden v kuse to se celej tejden nestavil u auta?? To uz se mi dlouho nepovedlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ne to je starsi pan a na to vylozene jebe jeste vic nez ja ani nevim na co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 copa jsi si koupil k sváče? nějakej celej dort co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 copa jsi si koupil k sváče? nějakej celej dort co ja dneska nafasoval 1kg Jogobella tropicke ovoce ... zajímavej kyblíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ne to je starsi pan a na to vylozene jebe jeste vic nez ja ani nevim na co... víc než ty na pití kefíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 copa jsi si koupil k sváče? nějakej celej dort co nene 2x syrovy rohlik + malou majku 1x skoricovy sladky loupak s tvarohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja dneska nafasoval 1kg Jogobella tropicke ovoce ... zajímavej kyblíček :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 víc než ty na pití kefíru tak to si uhodil hrebicek na hlavicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nene 2x syrovy rohlik + malou majku 1x skoricovy sladky loupak s tvarohem mám na celej den 6 rohlíků a 14 deka tuňákový pomazánky a polovinu jsem už sežral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 :feve: to víš žiju zdravě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 mám na celej den 6 rohlíků a 14 deka tuňákový pomazánky a polovinu jsem už sežral tak ted klid az do obeda a potom zbytek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to víš žiju zdravě... ale nemuze ti to chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj Kluci Pekny Den Jak to vypada s pocasim v MB ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ale nemuze ti to chutnat ale může , pivo mi taky chutná a všichni víme že je zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 cus! vsude beloba jak cep - a docela i dost ale myslim ze to trochu sleze pres den - zacina sviti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak ted klid az do obeda a potom zbytek ne? no asi dám teď zase jeden rohlíček, pak skočím někam do kšeftu pro něco k pití a do čtyř hodin to už nějak doklepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 no asi dám teď zase jeden rohlíček, pak skočím někam do kšeftu pro něco k pití a do čtyř hodin to už nějak doklepu nebo všechno sežrat teď a pak to budeš trávit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 cus! vsude beloba jak cep - a docela i dost ale myslim ze to trochu sleze pres den - zacina sviti.... venku je parádně, hlavně že už nekydá a to mělo ještě dnes celej den, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Cago,taky u vas chumeli jak svina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.