Únor 17, 200916 r tady pendrek ... tak nam tu sype o sto sest.A to musim celej den jezdit.Hrebiky to jistej
Únor 17, 200916 r tak nam tu sype o sto sest.A to musim celej den jezdit.Hrebiky to jistej u nas , u nas ... to je sirokej pojem ... rekni kde to je at si dame bacha ...
Únor 17, 200916 r u nas , u nas ... to je sirokej pojem ... rekni kde to je at si dame bacha ... Svajc,takze myslim ze se tomu vyhnes
Únor 17, 200916 r venku je parádně, hlavně že už nekydá a to mělo ještě dnes celej den, jen pockej v noci... a nebo zejtra....
Únor 17, 200916 r Svajc,takze myslim ze se tomu vyhnes nooo... tak to urco, leda by to tahlo nasim smerem.
Únor 17, 200916 r nechce se mi makat a spal bych, takže bez novinek tak to jsme dva,taky bych dal dvacet
Únor 17, 200916 r Uz bych bral leto.... no ani mi nemluv....zensky v plavkach machac ... vecerni party v pisku na plazi...... drinky... hudba....
Únor 17, 200916 r no ani mi nemluv....zensky v plavkach machac ... vecerni party v pisku na plazi...... drinky... hudba.... tak to jsme naladeny na jedny vlne
Únor 17, 200916 r no já budu muset taky, a mam to tak na tejden, ale co nebudu se poflakovat. Takže vám budu předhazovat váš dětský a nezodpovědný přístup, páč se flákáte
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.