Únor 17, 200916 r Hoj , Jero Zdárek .... Koukám ,nová mašina v avataru ;) Upraveno Únor 17, 200916 r od Jeronymo
Únor 17, 200916 r Zrárek .... Koukám ,nová mašina v avataru ;) Jojo konečne sem se rozhoupal a nafotil ten buchtolap
Únor 17, 200916 r zdarek tak jak? Zarec Ovi . Znas to , nacvhili pohoda ,chvili zas litanice ,jinac dobry nestezuju si ,akorat by mohlo trosku ubyt toho sneha ,Dela to trosku neplechu ,narusuje plany .. Co u tebe ? Evers - No tak tj a ma uspech ? Upraveno Únor 17, 200916 r od Jeronymo
Únor 17, 200916 r Evers - No tak tj a ma uspech ? To ti nejsem schopnej jeste tahle narovinu rict. Uz se cca 2 mesice snazim vyrazit "milous" ne a ne vyjet od baraku v tomhle pocasi
Únor 17, 200916 r To ti nejsem schopnej jeste tahle narovinu rict. Uz se cca 2 mesice snazim vyrazit "milous" ne a ne vyjet od baraku v tomhle pocasi Musis pockat na léto .)
Únor 17, 200916 r Zarec Ovi .Znas to , nacvhili pohoda ,chvili zas litanice ,jinac dobry nestezuju si ,akorat by mohlo trosku ubyt toho sneha ,Dela to trosku neplechu ,narusuje plany .. Co u tebe ? Evers - No tak tj a ma uspech ? ted trochu prace ale snad uz ok
Únor 17, 200916 r Hele , zase akcicka nemate nekdo zajem o lupeny na Peklo s princeznou ( sobota 22.2.09 Praha - Anděl )... než to rozešlu a bude tu pytel
Únor 17, 200916 r Hele , zase akcicka nemate nekdo zajem o lupeny na Peklo s princeznou ( sobota 22.2.09 Praha - Anděl )... než to rozešlu a bude tu pytel dik ale ja bych spis na neco takeho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.