O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jj takova jedna blba akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ted trochu prace ale snad uz ok Tak to je vpohode,,, Evers - vsak leto je tu zachili ... ja mel v lete todle viz.avat ;) - skoda ,ze uz nemam vic fotek , Koukam,ze to tu teda rozjizdite ... Doufam,ze se mi zas nebude zdat o suchu ,zeleni a slunicku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 dik ale ja bych spis na neco takeho btw ... ale to kino je prej taky nejaka promo akce hostesky atd.... treba se tam vyradiss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Koukam,ze to tu teda rozjizdite ... Doufam,ze se mi zas nebude zdat o suchu ,zeleni a slunicku .... to me se zda uz od vanoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 btw ... ale to kino je prej taky nejaka promo akce hostesky atd.... treba se tam vyradiss nic pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nic pro me to chapu pro me taky ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to me se zda uz od vanoc Nezavidím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Jero : Cihlička v avatu Editováno: 17. Únor 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jero : Cihlička v avatu Muj letni buchtolap ... a ze jela panecku ,akorat jsem porad doplnoval olej a dolival vodu ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Muj letni buchtolap ... a ze jela panecku ,akorat jsem porad doplnoval olej a dolival vodu ..., no jo klasika ... tam se zadna elektrika nevysírala , covece akorat hlina u trabantaka byla kdyz zamrzli zamky , a nesli zavrit dvere takzse si je zajizdy musel prikurtovat pasama )) aby si mohl jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 narazil jsem na dost divny video http://www.youtube.com/watch?v=n-eCY-KKptY...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Muj letni buchtolap ... a ze jela panecku ,akorat jsem porad doplnoval olej a dolival vodu ..., a benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ten net se tu dneska asi po....l to je doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a benzin? Vidis,, toho bylo neskutecne moc ... 2500 tydne se mi darilo projezdit.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jo panove tak mizim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Vidis,, toho bylo neskutecne moc ... 2500 tydne se mi darilo projezdit.,, ty brdo sluzebak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jo panove tak mizim na O brou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) ty brdo sluzebak ne? Spis autak pro radost a zabavu ... A taky lakadlo na poliše ., Smačo Editováno: 17. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 taky uz mam hlad ale hroznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Spis autak pro radost a zabavu ... A taky lakadlo na poliše ., Smačo prodal si to nebo roztřelil jako správnej kabrňák ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) prodal si to nebo roztřelil jako správnej kabrňák ?? nechal odvezt na vrakač .... ja autaky neroztrilim ,mam je az moc rad Editováno: 17. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 necham odvezt na vrakač .... ja autaky neroztrilim ,mam je az moc rad a tak to má být , důstojnej pohřeb ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a načnul se rum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a tak to má být , důstojnej pohřeb ... tak tak Bobe ,,, tak brzo ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj chlapaci! Jak Vy to děláte že zase nemakáte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.