Únor 17, 200916 r ted trochu prace ale snad uz ok Tak to je vpohode,,, Evers - vsak leto je tu zachili ... ja mel v lete todle viz.avat ;) - skoda ,ze uz nemam vic fotek , Koukam,ze to tu teda rozjizdite ... Doufam,ze se mi zas nebude zdat o suchu ,zeleni a slunicku ....
Únor 17, 200916 r dik ale ja bych spis na neco takeho btw ... ale to kino je prej taky nejaka promo akce hostesky atd.... treba se tam vyradiss
Únor 17, 200916 r Koukam,ze to tu teda rozjizdite ... Doufam,ze se mi zas nebude zdat o suchu ,zeleni a slunicku .... to me se zda uz od vanoc
Únor 17, 200916 r btw ... ale to kino je prej taky nejaka promo akce hostesky atd.... treba se tam vyradiss nic pro me
Únor 17, 200916 r Jero : Cihlička v avatu Muj letni buchtolap ... a ze jela panecku ,akorat jsem porad doplnoval olej a dolival vodu ...,
Únor 17, 200916 r Muj letni buchtolap ... a ze jela panecku ,akorat jsem porad doplnoval olej a dolival vodu ..., no jo klasika ... tam se zadna elektrika nevysírala , covece akorat hlina u trabantaka byla kdyz zamrzli zamky , a nesli zavrit dvere takzse si je zajizdy musel prikurtovat pasama )) aby si mohl jet
Únor 17, 200916 r narazil jsem na dost divny video http://www.youtube.com/watch?v=n-eCY-KKptY...feature=related
Únor 17, 200916 r Muj letni buchtolap ... a ze jela panecku ,akorat jsem porad doplnoval olej a dolival vodu ..., a benzin?
Únor 17, 200916 r a benzin? Vidis,, toho bylo neskutecne moc ... 2500 tydne se mi darilo projezdit.,,
Únor 17, 200916 r Vidis,, toho bylo neskutecne moc ... 2500 tydne se mi darilo projezdit.,, ty brdo sluzebak ne?
Únor 17, 200916 r ty brdo sluzebak ne? Spis autak pro radost a zabavu ... A taky lakadlo na poliše ., Smačo Upraveno Únor 17, 200916 r od Jeronymo
Únor 17, 200916 r Spis autak pro radost a zabavu ... A taky lakadlo na poliše ., Smačo prodal si to nebo roztřelil jako správnej kabrňák ??
Únor 17, 200916 r prodal si to nebo roztřelil jako správnej kabrňák ?? nechal odvezt na vrakač .... ja autaky neroztrilim ,mam je az moc rad Upraveno Únor 17, 200916 r od Jeronymo
Únor 17, 200916 r necham odvezt na vrakač .... ja autaky neroztrilim ,mam je az moc rad a tak to má být , důstojnej pohřeb ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.