Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj chlapaci! Jak Vy to děláte že zase nemakáte??? Ahoooj , to vis krize ) Hele nebohl bys pro me udelat tlacenku v CEZU ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Romane, já už dělám Jerry: tak akorát mi ten čas přijde, něco kolem půl čtvrtý dom, tak to akorát vyprchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jsem po o a hrozne prezranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 chlapi nachvilec se vytratim ) ztm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jsem po o a hrozne prezranej to je signál že bych měl taky vyrazit Jerro : mej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Parada,pro dnesek padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a načnul se rum..... no teeeda privez! tak po jsem O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Parada,pro dnesek padla se tak nekdo ma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 se tak nekdo ma.... jojo,je to v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 no teeeda privez!tak po jsem O do odpoledne se řídit nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 do odpoledne se řídit nemůže njn jinak dnes jsem byl u ukrajinky a tak jsem si prohledl tvoji exfabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 chuděra to odskákala, podložky pod RZ, znak na 5. dveřích, nápis, vysoký jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 chuděra to odskákala, podložky pod RZ, znak na 5. dveřích, nápis, vysoký jako prase jo koukal jsem jak ji "zvelebil" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja kua cekam na auto a taky bych nekam vyrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja kua cekam na auto a taky bych nekam vyrazil ti to jako stihnou dnes udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja kua cekam na auto a taky bych nekam vyrazil co mas s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak to delší době zase zpět a stránek plná kopa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To uz neni normalni jak to tady sype.Skoda ze jsem zapomnel fotak v CR,bych to vyfotil.Ale je parada jak si tady drandim s hrebikama a ostatni cucej ze vyjedu vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak to delší době zase zpět a stránek plná kopa jo oni hrozne spamujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to se někdo má, tady se klouzáš jako víno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To uz neni normalni jak to tady sype.Skoda ze jsem zapomnel fotak v CR,bych to vyfotil.Ale je parada jak si tady drandim s hrebikama a ostatni cucej ze vyjedu vsude mobil preci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 prdele, zase je tu lenora... to je hrozný jakou mám morálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jo oni hrozne spamujou koukám že Vás tady dneska je na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 prdele, zase je tu lenora... to je hrozný jakou mám morálku tak je útery, tak si odpočiň, ještě zbývá moc dní do pátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 mobil preci.. kabel je taky doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.