O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Už jsem zase zde, byl jsem si trochu zajezdit s koktou, abych dnes vykázal aspoň nejakou činnost... Mimochodem, všechny kuřáky bych nejraděj nakopal do prdele, bez rozdílu... proc mas ridky sperma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no nic chlapci, jdu domu. Už mě to v práci nebanejhorší jsou odnaučení kuřáci :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no nic chlapci, jdu domu. Už mě to v práci nebanejhorší jsou odnaučení kuřáci Měj se a bacha klouže to .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 :smich: neboj, já jsem sváteční kuřák jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jery vím, proto jedu MHD. jistota je jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Spidi a dal si ji alespon poradne do těla ? ty nekouříš ? Středně... Ne, nekouřím, já si nechávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 proc mas ridky sperma ? No právě že ne a nechtěl bych mít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jery vím, proto jedu MHD. jistota je jistota Co to je MHD ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Středně... Ne, nekouřím, já si nechávám... Tak alespon takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Co to je MHD ??? a jestlipak víš co je to ČD ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak alespon takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a jestlipak víš co je to ČD ? ;) jasně, čd znamená času dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak svacinka nebyla prace me zamestnala... takasi az doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jasně, čd znamená času dost... Přesně todle jsem myslel ..(kua to je dobrý) Ovi - tož jaktoo že... tak doma si das 2x vetsi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak svacinka nebyla prace me zamestnala... takasi az doma... Nebuď rozežranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Přesně todle jsem myslel ..(kua to je dobrý) Co jsem tak slyšel od průvodčích a vlakvedoucích, tak má ta zkratka ČD ještě minimálně 10 dalších významů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Nebuď rozežranej... prave nejsem a i kdybych chtel tak me prace nenecha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Přesně todle jsem myslel ..(kua to je dobrý)Ovi - tož jaktoo že... tak doma si das 2x vetsi .) jj minimalne 3x vetsi a potom pivko - bude ok dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Co jsem tak slyšel od průvodčích a vlakvedoucích, tak má ta zkratka ČD ještě minimálně 10 dalších významů... Asi to bude pestrý výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jj minimalne 3x vetsi a potom pivko - bude ok dnes Tak když 3x tak alespon 2 pivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak když 3x tak alespon 2 pivka 4 pivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Asi to bude pestrý výběr Já si to všechno nepamutuju, ale byly to samý parádní zkazky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak kamos volal ze asi dnes nepujde tak jestli nevyjde ten druhej tak to je v kyblu a budu doma susit hobo... parada...a zadnej bier nebude nejdete nekdo v MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Teď byl na Óčku opět klip Emily od osmačtyřicítkovejch rybiček, já se u toho vždycky nasměju jak bejk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak kamos volal ze asi dnes nepujde tak jestli nevyjde ten druhej tak to je v kyblu a budu doma susit hobo... parada...a zadnej bier nebude nejdete nekdo v MB ? Tak si pořiď výčep domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.