Leden 7, 200916 r Už jsem zase zde, byl jsem si trochu zajezdit s koktou, abych dnes vykázal aspoň nejakou činnost... Mimochodem, všechny kuřáky bych nejraděj nakopal do prdele, bez rozdílu... proc mas ridky sperma ?
Leden 7, 200916 r no nic chlapci, jdu domu. Už mě to v práci nebanejhorší jsou odnaučení kuřáci :smich:
Leden 7, 200916 r no nic chlapci, jdu domu. Už mě to v práci nebanejhorší jsou odnaučení kuřáci Měj se a bacha klouže to .)
Leden 7, 200916 r Spidi a dal si ji alespon poradne do těla ? ty nekouříš ? Středně... Ne, nekouřím, já si nechávám...
Leden 7, 200916 r jasně, čd znamená času dost... Přesně todle jsem myslel ..(kua to je dobrý) Ovi - tož jaktoo že... tak doma si das 2x vetsi .)
Leden 7, 200916 r Přesně todle jsem myslel ..(kua to je dobrý) Co jsem tak slyšel od průvodčích a vlakvedoucích, tak má ta zkratka ČD ještě minimálně 10 dalších významů...
Leden 7, 200916 r Přesně todle jsem myslel ..(kua to je dobrý)Ovi - tož jaktoo že... tak doma si das 2x vetsi .) jj minimalne 3x vetsi a potom pivko - bude ok dnes
Leden 7, 200916 r Co jsem tak slyšel od průvodčích a vlakvedoucích, tak má ta zkratka ČD ještě minimálně 10 dalších významů... Asi to bude pestrý výběr
Leden 7, 200916 r Asi to bude pestrý výběr Já si to všechno nepamutuju, ale byly to samý parádní zkazky...
Leden 7, 200916 r tak kamos volal ze asi dnes nepujde tak jestli nevyjde ten druhej tak to je v kyblu a budu doma susit hobo... parada...a zadnej bier nebude nejdete nekdo v MB ?
Leden 7, 200916 r Teď byl na Óčku opět klip Emily od osmačtyřicítkovejch rybiček, já se u toho vždycky nasměju jak bejk...
Leden 7, 200916 r tak kamos volal ze asi dnes nepujde tak jestli nevyjde ten druhej tak to je v kyblu a budu doma susit hobo... parada...a zadnej bier nebude nejdete nekdo v MB ? Tak si pořiď výčep domů...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.