Únor 17, 200916 r tohle je jeden z nejvetsich clubu na svete http://www.privilegeibiza.com/ a je pravda, ze co jsem videl tam tak jsem asi nikde jinde zatim nevidel
Únor 17, 200916 r jsu z5 .... dneska toho je panejo .... , Jeste ,ze jsou tu ty odkazy,to cloveka pak hezky naladi .) ja se tady takhle nicim
Únor 17, 200916 r tohle je jeden z nejvetsich clubu na svete http://www.privilegeibiza.com/a je pravda, ze co jsem videl tam tak jsem asi nikde jinde zatim nevidel moje nejvetsi party byla v Egypte na pokoji s terasou.. ja, cabi par kamosu a asi 12 rusek..... all inclusive takze whiska na podlaze, v postely, v koupelne, v usich..... atd. ... dobra hudba a ostatni si mysleli ze tocime nejakej divnej serial
Únor 17, 200916 r moje nejvetsi party byla v Egypte na pokoji s terasou..ja, cabi par kamosu a asi 12 rusek..... all inclusive takze whiska na podlaze, v postely, v koupelne, v usich..... atd. ... dobra hudba a ostatni si mysleli ze tocime nejakej divnej serial seriál
Únor 17, 200916 r vypadalo to dost podobne nejdriv jsme byli na baru u more pak bary u bazenu disco a potom nas pokoj (byl nejvetsi) asi 8 hodinova akce.... hotel Hilton Long Beach - v bungalovech....
Únor 17, 200916 r vypadalo to dost podobne nejdriv jsme byli na baru u more pak bary u bazenu disco a potom nas pokoj (byl nejvetsi) asi 8 hodinova akce.... hotel Hilton Long Beach - v bungalovech.... slusna party
Únor 17, 200916 r Evers: tlačenka na ČEZu ??? Ty wole neblbní-zrovna dnes ohlasili zlevnováni...zase přijdeme o prémie!
Únor 17, 200916 r Evers: tlačenka na ČEZu ??? Ty wole neblbní-zrovna dnes ohlasili zlevnováni...zase přijdeme o prémie! to se mi nejak nechce verit ze by jste zlevnovali
Únor 17, 200916 r Pro Jiřika:http://ekonomika.idnes.cz/lek-cez-na-krizi...22_ekoakcie_pin Jste tam meli nejakej hromadnej uraz hlavy bo co?
Únor 17, 200916 r tak takovou vysvihneme na Machaci,jen jeste sehnat ty Rusky pro me neni problem - tady jde o to, ze ty Rusky jsou kamaradsky - hezci nez kdokoli a normalne se umej bavit i s normalnima lidma.... ty fifleny cesky bych nakopal doprdele - nevedi co to je se bavit a dokavad nejsi Bekhem tak se ani neposerou..... takovy kur*y upalit.. zkouseli jsme to tam na 2 polky, 2 cesky nejaky italky a nic ne.... namachrovany no a pak jsme se "skamaradili"s partou rusek.... celkem asi 15 holek... vsechny pekny a normalni - jak zaplaceny a ted do toho all incl. whisky a pivo zdarma.... nebylo co resit.... takze v cz bude personalni problem - pokud nebudem mit humery a milion ecek tak nic..
Únor 17, 200916 r Jojo...Rusky jsou dobry prcanice-pod to se podepišu.Nedělaji drahoty a nemusiš chodit půl roku na rande...
Únor 17, 200916 r Jojo...Rusky jsou dobry prcanice-pod to se podepišu.Nedělaji drahoty a nemusiš chodit půl roku na rande... presne receno Cabi asi 5 whisek a 1:35 min. ja jsem romantik tak o whisku vic a za 1:50 vymalovano :smich:
Únor 17, 200916 r takže, kam tedy jinam pojedem? uz to s Cabim planujem 2 roky (jestli myslis Rusko) a jestli Egypt nebo Tunis (Djerbu) tak to se staci domluvit - myslim ze nam bude 8 dni bohate stacit....
Únor 17, 200916 r vybiram z jednoho oblibeneho serveru Monastir 8 dní 20.2. - 27.2. letecky hotel*** Prima Life Karawan all inclusive dítě 2 990,- normal 4 590,- Hurghada 8 dní 24.2. - 3.3. letecky hotel*** Yara Beach Club all inclusive dítě 5 990,- normal 8 290,-
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.