Únor 17, 200916 r asi by se mi taky libilo hned na prvni pohled jojo,laska na prvni pohled.A navic ta cena.........nebylo co resit
Únor 17, 200916 r jojo,laska na prvni pohled.A navic ta cena.........nebylo co resit no jo vlastne ty jsi dostal nejakou slevicku vid? ted presne nevim kolik presne
Únor 17, 200916 r no jo vlastne ty jsi dostal nejakou slevicku vid? ted presne nevim kolik presne nechci slevu zadarmo
Únor 17, 200916 r blaznis prece se dnes nedavaj auta jentak zdarma :smich: hele zadaco nebylo,ale sleva byla pekna
Únor 17, 200916 r jsem dnes dostal mailem.... Povinná výbava: Od půlky letošního roku se má změnit povinná výbava: Má ubýt rezerva , klíč na kola. Přibude papír pro sepsání pojistné události, tužka,reflexni barva a pásmo, to aby si řidiči sepsali sami nehodu, protože PČR jezdí k nehodám nad 100 000Kč nebo k nehodám s účastí aut v drženi třetí osoby. Od roku 2010: přestane jezdit Záchranka k méně než dvěma zraněným, takže k povinné výbavě přibyde anestetikum, převozní lůžko a resuscitačni jednoka. Od června 2010 přestane jezdit pohřební služba k tragickým nehodám o méně než 3 mrtvých a k povinné výbavě přibyde lopata, krumpáč, 2x černý pytel se zipem, mramorová deska 1X1m a 2x svíčka.
Únor 17, 200916 r třeba v Brně jsem dával tramvajákovi litra, aby nás odvezl do baru a on nechtěl, takže to asi nefunguje a byl uraženej, že mu říkám tramvaják, když řídí šalinu... Tak to mi jsme jeli na podzim v Plzni, z alkoholický akce na hotel,taxík nikde,takze posledním nočním spojem. A od zastavky k hotlu to bylo asi kilak,tak kamos dava ridicovy 500,at nas tam hodí,a on ze to nemuze vzít,že to nejde.Tak jsme mu chteli dat 750 a on na nas,že prej odkud jsme Ze když jsi sundame trolej že nás tam hodí zadara No čuměli jsme jak vejři
Únor 17, 200916 r Nazdááááárrrr je tady někdo??Jsem se dneska 2 hodiny saunil a jsem vycucanej...tak si uždávám druhý staráč a třetí mám připravený v lednici a jak užíváte vy?
Únor 17, 200916 r Autor Taky záleží na tom kdo se tam ty dvě hoďky potil s ním nebo na něm či pod ním
Únor 17, 200916 r No vypotil jsem asi 5 litrů, tak budu muset dát deset kousků..tzn. celé balení staropramenu co tady mám Jak Chuligáni? My jsme slušní klucíííí...woe tě asi přijedeme seřezat
Únor 17, 200916 r Tak v sauně nemužu pořádně dejchat a nedělá mi to prostě dobře.To samé horká voda. Jinak ode dneška mě zdravte na dálku,jo? Zlevnujeme elektriku a pomáháme v krizi!
Únor 17, 200916 r Autor ... Zlevnujeme elektriku a pomáháme v krizi! Zato beneli nám leze pomalu ale jistě nahoru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.