Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No tak vypada to ze ukrajinci o patro vis trefili nejakou elektriku celej barak porad pada... tak snad nas pustej dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ovi: to já mam od pondělka furt prace hafo....zítra mě čeká jen nějaký celodení školení tak si snad krapet odpočinu jasny tak nejaka ta prace je ale ja myslel ty vecery.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No tak vypada to ze ukrajinci o patro vis trefili nejakou elektriku celej barak porad pada... tak snad nas pustej dom co tam blbnete? zrejme se nudej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 aha:) tak to jo...ja večery ted vypouštím...chodím brzo spinkat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ahoj Jery....už aby bylo zítra(malej pátek)... jj,zachvili je to tu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 co tam blbnete? zrejme se nudej... covece nevim , posledni dobou je to barak hruzy... jeste ze sem ve zdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 covece nevim , posledni dobou je to barak hruzy... jeste ze sem ve zdi... Bejt tebou,,,stehuju se ... co Vam tam delaj ? nejaky rekonstrukce? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 aha:) tak to jo...ja večery ted vypouštím...chodím brzo spinkat:) taky bych mel a dnes to udelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 covece nevim , posledni dobou je to barak hruzy... jeste ze sem ve zdi... tak alespon veselo ne? hele to musis mit notas jinak neudelas bez proudu nic co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 vcera jsem byl u ukrajinky a zase tam byla slecinka černovláska nebo blond? dnes jsme byli v Debři u mendlíků vidím tu dobře Cabi = Kamil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Bejt tebou,,,stehuju se ... co Vam tam delaj ? nejaky rekonstrukce? ... to ja nevim ... mame tu akorat kancli v najmu.... - zni to od pondeli jako by se snazili dostat ke me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 OVI: jsem zvědav jestli umíš držet v tomto ohledu slovo....zítra poreferuješ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No tak jsem dorazil a nic se mi dělat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 černovláska nebo blond?dnes jsme byli v Debři u mendlíků vidím tu dobře Cabi = Kamil ? cernovlaska Cabi - Lukas jak jsem prisel s nim - bila OII mmnt hodim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No tak jsem dorazil a nic se mi dělat nechce me tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 OVI: jsem zvědav jestli umíš držet v tomto ohledu slovo....zítra poreferuješ! no nerikal jsem to na 100% ale byl bych rad kdyby dnes nic nebylo - to vis jestli zavola kamos a bude nalehat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 cernovlaska Cabi - Lukas jak jsem prisel s nim - bila OII mmnt hodim foto tak foto nenalezeno - uz mam vse doma a ne tu v praci... tak ale asi vis ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 OVI: Nebude dneska pivko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 OVI: Nebude dneska pivko? no snad ne byl jsem v pondeli, vcera a zejtra jdu od firmy a potom uz je patek a sobota takze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Hradec Králové zdraví zbytek světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 no snad ne byl jsem v pondeli, vcera a zejtra jdu od firmy a potom uz je patek a sobota takze.... tak to je velka skoda .... bych zasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Hradec Králové zdraví zbytek světa tě pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Hradec Králové zdraví zbytek světa cus! tak jaky je pocasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 tak to je velka skoda .... bych zasel zkus bobajse - hele ale zejtra sem na starym meste s firmou tak potom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ovi: napikaču! Dnes sice nepadá ale je kosa jak v ruském filmu a ze včerejška napadlo cca 20 čisel sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.