Únor 18, 200916 r Ovi: napikaču! Dnes sice nepadá ale je kosa jak v ruském filmu a ze včerejška napadlo cca 20 čisel sněhu jo tak s tou zimou to je asi vsude stejny.... tfuj
Únor 18, 200916 r zkus bobajse - hele ale zejtra sem na starym meste s firmou tak potom.... Zítra si jedeme s polovičkou pro TT, tak budu jezdit
Únor 18, 200916 r Egypt je nic moc ale cenově je nejlépe dostupný a to sluničko je všude stejné jóoóóó dovolena to znam akorat z vypraveni ..
Únor 18, 200916 r zkus bobajse - hele ale zejtra sem na starym meste s firmou tak potom.... to budeš ve čtvrtek večer nesmrtelnej co že by jsme potom skočili na jedno do Husy?
Únor 18, 200916 r Evers: fakt jo? Tys nebyl nikdy u moře? myslel sem kvuli pracovnímu vytížení ... ja kdyz si vezmu dovolenou tak rano zacnou zvonit telefony a hotova .)
Únor 18, 200916 r Zítra si jedeme s polovičkou pro TT, tak budu jezdit tak to je jina.... ne ze to roztrelite hned
Únor 18, 200916 r Ty wole...ted jsem málem letěl do Egypta ale nevyšlo to kvůli práci-jse nasranej! taky bych byl...
Únor 18, 200916 r to budeš ve čtvrtek večer nesmrtelnej co že by jsme potom skočili na jedno do Husy? no mozna cece.. jdeme hned po 17:00 tak uvidim ale nejaka pravdepodobnost ze bych te vytahnul tam je zejtra pres den domluvime co?
Únor 18, 200916 r no mozna cece.. jdeme hned po 17:00 tak uvidim ale nejaka pravdepodobnost ze bych te vytahnul tam je zejtra pres den domluvime co? zítra jedu na vejlet do Budějic, takže spíš sms
Únor 18, 200916 r zítra jedu na vejlet do Budějic, takže spíš sms ok kdyz budes mit cas priskoc sem...
Únor 18, 200916 r Evers: to jsem si myslel taky že to nezvládnu na dovolené ale je to velký omyl! Nikdo neni nepostradatelný a těch 10 dni to vydržiš.Ale je fakt že jsem si to taky řikal ale od roku 2005 jezdím jednou ročně na dovču a je to super!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.