O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Teď byl na Óčku opět klip Emily od osmačtyřicítkovejch rybiček, já se u toho vždycky nasměju jak bejk... jo rybicky jsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak si pořiď výčep domů... no nejni to blbej napad... ale doma to neni ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak a je to v 19:00 na jedno slovy ctyri a spat... -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no nejni to blbej napad... ale doma to neni ono... Já mám tohle a maximální spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) 4 pivka Přesně jak řika Spidi ,,pořid si chladírnu s pipu domu a bude ... Kdykoliv dostanes chut zajdes si čepnout Neni nad to v lete ,kdyz je poradny hyc, si skocit do sklepa na jedno Editováno: 7. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Já mám tohle a maximální spokojenost... se stavim co? a testnem ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jinak ja si doma ani lachouta neotevru sam - s kamosema zajdem pokecat dame 2-3-4-5 apod. ale doma sam... to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a ted od jinud pro Janicku Kaslu na masinu, tohle je lepsi adrenalin : : http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=177...meo.com&sho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 se stavim co? a testnem ji To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jinak ja si doma ani lachouta neotevru sam - s kamosema zajdem pokecat dame 2-3-4-5 apod. ale doma sam... to ne Urcite je to lepsi s bandou no ,, ja si tez davam jen kdyz je po praci fakt zizen nebo na vytraveni ... to pak nekde u vycepu se to az rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Urcite je to lepsi s bandou no ,, ja si tez davam jen kdyz je po praci fakt zizen nebo na vytraveni ... to pak nekde u vycepu se to az rozjede presne tak! tak panove valim dom! tak cus ! dam si jedno za vas ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 presne tak! tak panove valim dom! tak cus ! dam si jedno za vas ! Zdár a dej si za mě klidně i dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak a je to v 19:00 na jedno slovy ctyri a spat... -_- -_- správně je to jedno dvě, slovy dvanáct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Todle jsem zrealizoval minuly tyden minuly patek a bylo fáájn az na to okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 rozbil jsi cestou domů okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ne,to ja byl ráno rozbitej ... Snad jsem žadné škody nenadělal : ) ... Jsem ted dostal chut' na cuba libre.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak co novýho bando.Já akorát večeřím-bramboráky se zelím a masovou směsí.........sakra to pak bude žíža Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zdarec Tak to přeju dobrou chut ' ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 cuba libre je pěkně chuti nedobré jirko, co štíhlá linie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 měl jsem jenom jeden.A na žížu je dobrá i voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak,, u me pravě probíha sekaná se zelim a bramborem .,, dobrou chut ' Jero - dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tady každej žere až funí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tež si říkám .,, jo hlad je svina,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hlad není, ale chuť by byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hehehe tak sem jeste tu-dotlacim sekacku domluvime kam pujdem a razime! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.