Leden 7, 200916 r Teď byl na Óčku opět klip Emily od osmačtyřicítkovejch rybiček, já se u toho vždycky nasměju jak bejk... jo rybicky jsou ok
Leden 7, 200916 r no nejni to blbej napad... ale doma to neni ono... Já mám tohle a maximální spokojenost...
Leden 7, 200916 r 4 pivka Přesně jak řika Spidi ,,pořid si chladírnu s pipu domu a bude ... Kdykoliv dostanes chut zajdes si čepnout Neni nad to v lete ,kdyz je poradny hyc, si skocit do sklepa na jedno Upraveno Leden 7, 200916 r od Jeronymo
Leden 7, 200916 r jinak ja si doma ani lachouta neotevru sam - s kamosema zajdem pokecat dame 2-3-4-5 apod. ale doma sam... to ne
Leden 7, 200916 r a ted od jinud pro Janicku Kaslu na masinu, tohle je lepsi adrenalin : : http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=177...meo.com&sho
Leden 7, 200916 r jinak ja si doma ani lachouta neotevru sam - s kamosema zajdem pokecat dame 2-3-4-5 apod. ale doma sam... to ne Urcite je to lepsi s bandou no ,, ja si tez davam jen kdyz je po praci fakt zizen nebo na vytraveni ... to pak nekde u vycepu se to az rozjede
Leden 7, 200916 r Urcite je to lepsi s bandou no ,, ja si tez davam jen kdyz je po praci fakt zizen nebo na vytraveni ... to pak nekde u vycepu se to az rozjede presne tak! tak panove valim dom! tak cus ! dam si jedno za vas !
Leden 7, 200916 r presne tak! tak panove valim dom! tak cus ! dam si jedno za vas ! Zdár a dej si za mě klidně i dva
Leden 7, 200916 r tak a je to v 19:00 na jedno slovy ctyri a spat... -_- -_- správně je to jedno dvě, slovy dvanáct
Leden 7, 200916 r ne,to ja byl ráno rozbitej ... Snad jsem žadné škody nenadělal : ) ... Jsem ted dostal chut' na cuba libre.,,
Leden 7, 200916 r Tak co novýho bando.Já akorát večeřím-bramboráky se zelím a masovou směsí.........sakra to pak bude žíža
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.