Únor 18, 200916 r Evers: to jsem si myslel taky že to nezvládnu na dovolené ale je to velký omyl! Nikdo neni nepostradatelný a těch 10 dni to vydržiš.Ale je fakt že jsem si to taky řikal ale od roku 2005 jezdím jednou ročně na dovču a je to super! Já to vydrzim ale zbytek se zblazni / srat na ne ... kdyz dovca tak nebrat nelefony , necist maily .. o tom zadna jinak si to clovek proste neuzije
Únor 18, 200916 r tak ted se tu za mnou stavila kamoska (bobik zna) a prinesla mi ruzne cokolady :)takove ty mos dobre - tak ja teda u ni prespim zitra no...
Únor 18, 200916 r Evers: přesně tak...sice pak až se vrátim tak dva dny vyřizuju zmeškany hovory ale stoji to za to.To mi věř.
Únor 18, 200916 r tak ted se tu za mnou stavila kamoska (bobik zna) a prinesla mi ruzne cokolady :)takove ty mos dobre - tak ja teda u ni prespim zitra no... No tak mi to dohodni, ja bych dneska ... heh preci jen je streda Upraveno Únor 18, 200916 r od Dimi-Dimi
Únor 18, 200916 r tak ted se tu za mnou stavila kamoska (bobik zna) a prinesla mi ruzne cokolady :)takove ty mos dobre - tak ja teda u ni prespim zitra no...
Únor 18, 200916 r No tak mi to dohodni, ja bych dneska ... heh preci jen je streda a bude zejtra plonkova ne?
Únor 18, 200916 r jako do manzelky? Myslis ty taky na jiny veci ?? Bubny : bicí nástoj - hudební Upraveno Únor 18, 200916 r od Evers
Únor 18, 200916 r No tak nám to uteklo jako voda a jdu si dát jeden výlet z Phy do Mostu a domu Snad to nebude nikde zasekaný Tak se tady mějte a moc nemyšlete na hříšnosti bejci
Únor 18, 200916 r Tjn ,, utece to ,ale mam toho dost,jeste dneska je takovy nejaky podelany den ... sakra prace . Musim jit jeste prikrejt auto,snezi tam jak o zivot a ne a ne prestat .,,
Únor 18, 200916 r brej podvečer, jsem už doma z práce....zítra jen nějáke školení...a pak už je ten vymodlenej pátek:) Upraveno Únor 18, 200916 r od lukyssek
Únor 18, 200916 r Za chvílu pátek a lihové kóma, že Uvidí se ještě ,,, nechci to přehánět přecijen ,,je tam hodně sněha,,, trajdat v noci někde pesky se mi nece
Únor 18, 200916 r Autor To se Ti nedivím, to by se mě taky nechcelo . To decentní lihové kóma si necháme až na červen !!!
Únor 18, 200916 r Autor Je fakt že já se taky tak občas cítím ale to jsou už asi jenom světlé vyjímky důchodce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.