Únor 19, 200916 r Parada,prave jsem se dozvedel,ze 28.2. pro me bude den D takze uz! doufam ze se predvedes hned tady... a co teda bude ten Logan modrej nebo cervenej?
Únor 19, 200916 r takze uz! doufam ze se predvedes hned tady... a co teda bude ten Logan modrej nebo cervenej? Hele nechtel jsem priplacet za metlu,takze obyc bila
Únor 19, 200916 r zdarec OK uz po O .. co ty? Caures Ovi Me O teprve ceka ,,jinak pohoda klidek ,mame tu ctvrtek ,malej patek takze asi tak ..Akorat co opakuju kazdy den a stev me to - porad sype a sype ,..
Únor 19, 200916 r Caures Ovi Me O teprve ceka ,,jinak pohoda klidek ,mame tu ctvrtek ,malej patek takze asi tak ..Akorat co opakuju kazdy den a stev me to - porad sype a sype ,.. Tak tady uz je to v cajku,dneska nadherny pocasi.No a zejtra tu mame ve meste karneval,takze asi probehne mala kalbicka
Únor 19, 200916 r Hele nechtel jsem priplacet za metlu,takze obyc bila jasny to chapu.... a predstav si, ze sem si myslel ze budes mt bilou ...
Únor 19, 200916 r Caures Ovi Me O teprve ceka ,,jinak pohoda klidek ,mame tu ctvrtek ,malej patek takze asi tak ..Akorat co opakuju kazdy den a stev me to - porad sype a sype ,.. to uz nejni mozny ne? zde jen prehanky-teda snehove a fuci vitr a je tu zima...
Únor 19, 200916 r jasny to chapu.... a predstav si, ze sem si myslel ze budes mt bilou ... Tak vis co,bila ted frci
Únor 19, 200916 r Tak tady uz je to v cajku,dneska nadherny pocasi.No a zejtra tu mame ve meste karneval,takze asi probehne mala kalbicka Jej,taky bych bral ... Tento tyden vikend budu mit asi drobatko klidnejsi ,ikdyz ... necham se prekvapit. Pocasi proste porad stejny,trosku vysvitlo slunicko ,ale neprestava snezit . S tim slunkem je to tedko nanic pac clovek nevidi nakrok
Únor 19, 200916 r Tak vis co,bila ted frci Kdybych kupoval octu ted ,snazil bych se sehnat taky bilou !
Únor 19, 200916 r ted bych volil hlavne hodku spanku tak ta u me po O probehla.Ale ve tri jeste musim vyvinout nejakou cinnost,cca do sesti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.