baurak Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tome je domluven nejaky sraz nekde v nedeli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ještě sem v tvejch kámoších vočíhnul pana Fišouna, MichalaF, Miu a docela jsem se zasmál na fotce, kde jste na tý veliký zdi a když se myší na postavu, tak to píše, co jsi zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tome je domluven nejaky sraz nekde v nedeli?? hele vy frcite na tu Sosnovou,co?Bych se na vas mohl prijet podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tome je domluven nejaky sraz nekde v nedeli?? ne já nic nevěděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 nj, mě uhnala kamarádka z Anglie, že kdo nemá, jakoby nebyl prej ty kraaavo presne tohle mi rikala taky kamoska z ciziny... jim tam vyplachujou hlavy asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 No nic,jdu zase pracovat.Tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ne já nic nevěděla .......zase planujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 No nic,jdu zase pracovat.Tak zatim BLBOST cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ne já nic nevěděla ja taky ne a budeme neco domlouvat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 JaKr s kámošem jedou od HK asi na Hradiště - Mimoň a Lípu P2M a Miu asi pojedou na MB a odtud tedy se mnou na Doksy a pak na Lípu s Petrem81 jsem o tom nemluvil a to tu včera byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ještě sem v tvejch kámoších vočíhnul pana Fišouna, MichalaF, Miua docela jsem se zasmál na fotce, kde jste na tý veliký zdi a když se myší na postavu, tak to píše, co jsi zač To je nějaký f-ce tam, neumim, nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 JaKr s kámošem jedou od HK asi na Hradiště - Mimoň a LípuP2M a Miu asi pojedou na MB a odtud tedy se mnou na Doksy a pak na Lípu s Petrem81 jsem o tom nemluvil a to tu včera byl. přesně tak, sme k bobikovům objednaný na nedělní snídani, tak pak s plnýma bříškama pojedeme na sever, kde vítr je krutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 a co bobiku dnes to piiivo? v kolik ti muzu jeste napsat/zavolat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 no ja bych se mohl napojit mezi Doksama a Lipou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 a kam ve finale dorazite? ze bych eventuelne.... ale ja mam v sobotu hasicskej ples a to budu celou nedeli KO....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Semka Přemýšlím že cestou z5 by se teoreticky dalo přibrzdit a kouknout víte kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 jo pockej ja zapomel.... uz vim... to preci Bobik s Baurakem v sobotu rikali.... sem ale hlava derava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 SemkaPřemýšlím že cestou z5 by se teoreticky dalo přibrzdit a kouknout víte kam? Mimon?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 bystrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Chlape cau ... jak to vypada s tema samolepkama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Chlape cau ... jak to vypada s tema samolepkama ? neco jsem prosvihnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Chlape cau ... jak to vypada s tema samolepkama ? neco jsem prosvihnul? Ted me to jentak napadlo,,je to hodne stara zalezitost ... muism tedko letet ,pozdejc proberem zatim chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 P2M: jj já s tím počítám se tam zastavit ovi: na sedmou musím do Starý Boleslavi, takže si pak napíšem, jestli nějak rozumě dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 P2M: jj já s tím počítám se tam zastavit ovi: na sedmou musím do Starý Boleslavi, takže si pak napíšem, jestli nějak rozumě dorazím ja stejne pocitam ze ta nase akce skonci tak 21:00 - 22:00 takze bys to stihal v pohode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.