Únor 19, 200916 r ještě sem v tvejch kámoších vočíhnul pana Fišouna, MichalaF, Miu a docela jsem se zasmál na fotce, kde jste na tý veliký zdi a když se myší na postavu, tak to píše, co jsi zač
Únor 19, 200916 r Tome je domluven nejaky sraz nekde v nedeli?? hele vy frcite na tu Sosnovou,co?Bych se na vas mohl prijet podivat
Únor 19, 200916 r nj, mě uhnala kamarádka z Anglie, že kdo nemá, jakoby nebyl prej ty kraaavo presne tohle mi rikala taky kamoska z ciziny... jim tam vyplachujou hlavy asi...
Únor 19, 200916 r JaKr s kámošem jedou od HK asi na Hradiště - Mimoň a Lípu P2M a Miu asi pojedou na MB a odtud tedy se mnou na Doksy a pak na Lípu s Petrem81 jsem o tom nemluvil a to tu včera byl.
Únor 19, 200916 r ještě sem v tvejch kámoších vočíhnul pana Fišouna, MichalaF, Miua docela jsem se zasmál na fotce, kde jste na tý veliký zdi a když se myší na postavu, tak to píše, co jsi zač To je nějaký f-ce tam, neumim, nepoužívám
Únor 19, 200916 r JaKr s kámošem jedou od HK asi na Hradiště - Mimoň a LípuP2M a Miu asi pojedou na MB a odtud tedy se mnou na Doksy a pak na Lípu s Petrem81 jsem o tom nemluvil a to tu včera byl. přesně tak, sme k bobikovům objednaný na nedělní snídani, tak pak s plnýma bříškama pojedeme na sever, kde vítr je krutý
Únor 19, 200916 r a kam ve finale dorazite? ze bych eventuelne.... ale ja mam v sobotu hasicskej ples a to budu celou nedeli KO.......
Únor 19, 200916 r jo pockej ja zapomel.... uz vim... to preci Bobik s Baurakem v sobotu rikali.... sem ale hlava derava...
Únor 19, 200916 r SemkaPřemýšlím že cestou z5 by se teoreticky dalo přibrzdit a kouknout víte kam? Mimon??
Únor 19, 200916 r Chlape cau ... jak to vypada s tema samolepkama ? neco jsem prosvihnul? Ted me to jentak napadlo,,je to hodne stara zalezitost ... muism tedko letet ,pozdejc proberem zatim chlapi
Únor 19, 200916 r P2M: jj já s tím počítám se tam zastavit ovi: na sedmou musím do Starý Boleslavi, takže si pak napíšem, jestli nějak rozumě dorazím
Únor 19, 200916 r P2M: jj já s tím počítám se tam zastavit ovi: na sedmou musím do Starý Boleslavi, takže si pak napíšem, jestli nějak rozumě dorazím ja stejne pocitam ze ta nase akce skonci tak 21:00 - 22:00 takze bys to stihal v pohode....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.