Únor 19, 200916 r Ted me to jentak napadlo,,je to hodne stara zalezitost ...muism tedko letet ,pozdejc proberem zatim chlapi Už mi to jelo, musel jsem dát vmware a udělat virt machine jenže pak jsem zase reinstaloval kompa... Nicméně písni SZ, dáme to nějak dokupy
Únor 19, 200916 r oki, přítel na telefonu :D tedy spíše výpitek na telefonu Ok meine liebe alcohol Freunde Tschuss!
Únor 19, 200916 r Ja uz dneska dobehal a pododelaval cfo bylo potreba,,predchvili jsem se pristihl jak kolybam hlavou a sžírá mě spaní ...
Únor 19, 200916 r Ja uz dneska dobehal a pododelaval cfo bylo potreba,,predchvili jsem se pristihl jak kolybam hlavou a sžírá mě spaní ... tak ja ani utahanej nejsem,takze vyrazim na poradnou veceri
Únor 19, 200916 r tak ja ani utahanej nejsem,takze vyrazim na poradnou veceri J,tak to bych si take nechal libit Kazdopadne dobrou chut'
Únor 19, 200916 r J,tak to bych si take nechal libit Kazdopadne dobrou chut' dikec,bude kure na kari s rejzi
Únor 19, 200916 r dikec,bude kure na kari s rejzi Ojoj,,to mi nesmis rikat ... To bude panecku papanicko na vecer ...
Únor 19, 200916 r Ty wole...neznám sice souvislosti proč a jak ale hlavně se nevracej a nelituj rozhodnuti svého.P.S vlastní zkušenost.
Únor 19, 200916 r nic vracet nechci, neboj....souvislosti nechci radši pitvat....zítra už se těším s kamarádama na
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.