Únor 19, 200916 r Spidi: moc se nesměj...Tebe to taky muže potkat Nevíš komu a čemu se směju, tak drž pec a hleď si svýho...
Únor 19, 200916 r Spidi: ty wole...ty jseš na mě pěkně hnusnej...asi Ti vypustim kola u té mašinky...
Únor 20, 200916 r Ale ale copak sel jsem si vcera sednou se sefem..... a skocili jsme hooooodne blede... :feve:
Únor 20, 200916 r Tak je dobry ze se sefem .. bude mit pochopeni to sice ano ale me je tak blbe jako mi snad jeste nebylo - naprosto sileny.... ty voe ja asi chcipnu...
Únor 20, 200916 r ALe neboj se nic ... bude hur nene takhle uz asi ne.... prave sem si vykapal oci Visinem pze sem je mel cerveny jak kdyz krvacim... a jeste sem si vzal ibac pze takovej bolehlav sem nemel ani nevim.... a vychlastal jsem asi 1L matonky uz..... BLEEEE
Únor 20, 200916 r to by mi bylo jinak blbe... - no jdu se preventivne vyblit..... hur mi uz byt nemuze....
Únor 20, 200916 r po Matoniho vodě mi bývá taky zle....je lepší si dát pár vařenejch slovo alkohol prede mnou dnes nerikejte-dal bych cesnecku....
Únor 20, 200916 r caj Ajeje.... Honem neco teplyho do zaludku ,,zajist vcerejsek a pozmenit chut' ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.