Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ovi - bejt bliz jdu s vami : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Až už su zase tady, pěkně napapanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Až už su zase tady, pěkně napapanej... to dneska asi každej .... nachvili mizim ,octa vola zeby rada nejaky ten drift ztm chlapi .,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hele prdi není tohle jiřiny baurákovic? je to ze 17.4.2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hele prdi není tohle jiřiny baurákovic? No tak samozřejmě že je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Pěkný večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ahoj Petře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Pěkný večer všem Buď zdráv Peťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak palim vazeni za kazdyho z vas si dam jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 zdarec napisu pozdeji.... jestli to pujde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak palim vazeni za kazdyho z vas si dam jedno hrdina Máme 25341 registrovaných členů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Brej večír hospodáři !!! Ještě jste nezmrzly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Brej večír hospodáři !!!Ještě jste nezmrzly Zdar pane Hrábě, sice ještě ne, ale občas mám pocit, že k tomu moc nechybí... Já su hold teplomil, s tím se nedá nic dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 taky bych raději léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 taky bych raději léto No ani mi nemluv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zdar pane Hrábě, sice ještě ne, ale občas mám pocit, že k tomu moc nechybí... Já su hold teplomil, s tím se nedá nic dělat... Je ta letošní zima nějaká divná Ale u nás to naštěstí není tak hrozný jak v Čechách !!! Doma se víc ohřát tak maximálně ve vaně nebo pod peřinou ale mám v plánu weelet do Laa tak doufám že se pořádně prohřeju až do jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Doma se víc ohřát tak maximálně ve vaně nebo pod peřinou ale mám v plánu weelet do Laa tak doufám že se pořádně prohřeju až do jara Spíš by to chtělo nějakej větší vejlet na jih... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky by to bylo řešení. Akorát při takové zimě by to "na jih" muselo být hóóódně daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky by to bylo řešení. Akorát při takové zimě by to "na jih" muselo být hóóódně daleko Co třeba Kypr...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Co třeba Kypr...? Jenže já a letadlo - no nevím. Ale zkusit bych to aspoň jednou měl, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jenže já a letadlo - no nevím. Ale zkusit bych to aspoň jednou měl, že Tak pučíme u Standy Unzeitiga dvoustovku, akorát bude muset na balkáně tankovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak pučíme u Standy Unzeitiga dvoustovku, akorát bude muset na balkáně tankovat... To by taky bylo řešení ale nevím co by na to játra s ledvinama ?!? No někde se ohřát musím páč tu zimu taky nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 hrdina Máme 25341 registrovaných členů To bude dlouhej večer Zdravíčko pane Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ...Zdravíčko pane Fernétti Ahoj Jeronymo Su nějakej divnej po tý ranní. Člověk si zvykl jezdit v noci po prázdných silnicích a dneska v tom provozu - no nic moc. Prostě som z toho dneska volaký zmetěný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zas to bude oukej : ) ... Tez jsem byl dneska po ranu nejakej divnej ... Ale i tak je to celkove pri dnesku zvlastni ,nazval bych to dnem plnym jidla a najezenych pupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.