Leden 7, 200916 r Až už su zase tady, pěkně napapanej... to dneska asi každej .... nachvili mizim ,octa vola zeby rada nejaky ten drift ztm chlapi .,,,
Leden 7, 200916 r tak palim vazeni za kazdyho z vas si dam jedno hrdina Máme 25341 registrovaných členů
Leden 7, 200916 r Brej večír hospodáři !!!Ještě jste nezmrzly Zdar pane Hrábě, sice ještě ne, ale občas mám pocit, že k tomu moc nechybí... Já su hold teplomil, s tím se nedá nic dělat...
Leden 7, 200916 r Autor Zdar pane Hrábě, sice ještě ne, ale občas mám pocit, že k tomu moc nechybí... Já su hold teplomil, s tím se nedá nic dělat... Je ta letošní zima nějaká divná Ale u nás to naštěstí není tak hrozný jak v Čechách !!! Doma se víc ohřát tak maximálně ve vaně nebo pod peřinou ale mám v plánu weelet do Laa tak doufám že se pořádně prohřeju až do jara
Leden 7, 200916 r Doma se víc ohřát tak maximálně ve vaně nebo pod peřinou ale mám v plánu weelet do Laa tak doufám že se pořádně prohřeju až do jara Spíš by to chtělo nějakej větší vejlet na jih...
Leden 7, 200916 r Autor Taky by to bylo řešení. Akorát při takové zimě by to "na jih" muselo být hóóódně daleko
Leden 7, 200916 r Taky by to bylo řešení. Akorát při takové zimě by to "na jih" muselo být hóóódně daleko Co třeba Kypr...?
Leden 7, 200916 r Autor Co třeba Kypr...? Jenže já a letadlo - no nevím. Ale zkusit bych to aspoň jednou měl, že
Leden 7, 200916 r Jenže já a letadlo - no nevím. Ale zkusit bych to aspoň jednou měl, že Tak pučíme u Standy Unzeitiga dvoustovku, akorát bude muset na balkáně tankovat...
Leden 7, 200916 r Autor Tak pučíme u Standy Unzeitiga dvoustovku, akorát bude muset na balkáně tankovat... To by taky bylo řešení ale nevím co by na to játra s ledvinama ?!? No někde se ohřát musím páč tu zimu taky nemusím
Leden 7, 200916 r hrdina Máme 25341 registrovaných členů To bude dlouhej večer Zdravíčko pane Fernétti
Leden 7, 200916 r Autor ...Zdravíčko pane Fernétti Ahoj Jeronymo Su nějakej divnej po tý ranní. Člověk si zvykl jezdit v noci po prázdných silnicích a dneska v tom provozu - no nic moc. Prostě som z toho dneska volaký zmetěný !!!
Leden 7, 200916 r Zas to bude oukej : ) ... Tez jsem byl dneska po ranu nejakej divnej ... Ale i tak je to celkove pri dnesku zvlastni ,nazval bych to dnem plnym jidla a najezenych pupku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.