MichalF Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jero & Lukyssek : caute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ajeje.... Honem neco teplyho do zaludku ,,zajist vcerejsek a pozmenit chut' ... no jeste radeji chvili pockam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ja bych spal ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ja bych spal ! tak tohle mi ani nerikej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Dobrý den cus-ty brdo ty jsi stastnej clovek ze jsi vcera uz nesel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 já už bzl zadekovanej a nějak vymrylej ze Starý Boleslavi. Jak ti dopadl večírek? Delirium tremens? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Bobajs : cus ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 já už bzl zadekovanej a nějak vymrylej ze Starý Boleslavi.Jak ti dopadl večírek? Delirium tremens? no taky bych radeji spal... me ted z toho chlastu bolej i nohy... a to sedim.... ctvrtek uz neni malej patek ale zatracene obrovska sobota klasicka odrovnavacka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ahoj kamarádi... zdarek Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 zdarek Spidi Čao Ovi, řikáš litr minerálky v čudu a furt nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Čao Ovi, řikáš litr minerálky v čudu a furt nic ? no sileny - ted si jdu zkusit koupit cinskou polivku... s rohlikem... uvidime... neco me zpravi.... horsi je ze mam kazdou min. zavrany oci jak se mi chce spat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jdete někdo zítra večer do Teslahauzu na Pussycat Dolls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ahoj kamarádi... Ahoj pane jak se mame ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jdete někdo zítra večer do Teslahauzu na Pussycat Dolls ? nene zajtra pravej hasicskej ples na vsi ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 no sileny - ted si jdu zkusit koupit cinskou polivku... s rohlikem... uvidime... neco me zpravi.... horsi je ze mam kazdou min. zavrany oci jak se mi chce spat... No čínská polívka u mě zabírá na výbornou, třeba to pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nene zajtra pravej hasicskej ples na vsi ...:) Já ti dám posraný hasiči chuligáne jeden...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ahoj pane jak se mame ? Čao Mišo, řekl bych, že nadprůměrně, sice v práci trochu hůř, ale o to líp v soukromí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Brééé jitro, jak to tak čtu tak se ani nebudu ptat Ovi , asi to byla total bouračka což ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Brééé jitro, jak to tak čtu tak se ani nebudu ptat Ovi , asi to byla total bouračka což ? .) Zdar Josef, njn, pán chlastal a fčil je mu šófl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Zdar Josef, njn, pán chlastal a fčil je mu šófl... Pepika na mě jo ??? ve svym technicaku mam Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Pepika na mě jo ??? ve svym technicaku mam Jiří Josef, to máš buřt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No čínská polívka u mě zabírá na výbornou, třeba to pomůže... slape OK !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Zdar Josef, njn, pán chlastal a fčil je mu šófl... chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal ale uz se to lepsi jen ta UNAVA............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.