Únor 20, 200916 r Ajeje.... Honem neco teplyho do zaludku ,,zajist vcerejsek a pozmenit chut' ... no jeste radeji chvili pockam ...
Únor 20, 200916 r já už bzl zadekovanej a nějak vymrylej ze Starý Boleslavi. Jak ti dopadl večírek? Delirium tremens?
Únor 20, 200916 r já už bzl zadekovanej a nějak vymrylej ze Starý Boleslavi.Jak ti dopadl večírek? Delirium tremens? no taky bych radeji spal... me ted z toho chlastu bolej i nohy... a to sedim.... ctvrtek uz neni malej patek ale zatracene obrovska sobota klasicka odrovnavacka...
Únor 20, 200916 r Čao Ovi, řikáš litr minerálky v čudu a furt nic ? no sileny - ted si jdu zkusit koupit cinskou polivku... s rohlikem... uvidime... neco me zpravi.... horsi je ze mam kazdou min. zavrany oci jak se mi chce spat...
Únor 20, 200916 r Jdete někdo zítra večer do Teslahauzu na Pussycat Dolls ? nene zajtra pravej hasicskej ples na vsi ...:)
Únor 20, 200916 r no sileny - ted si jdu zkusit koupit cinskou polivku... s rohlikem... uvidime... neco me zpravi.... horsi je ze mam kazdou min. zavrany oci jak se mi chce spat... No čínská polívka u mě zabírá na výbornou, třeba to pomůže...
Únor 20, 200916 r nene zajtra pravej hasicskej ples na vsi ...:) Já ti dám posraný hasiči chuligáne jeden...!!!
Únor 20, 200916 r Ahoj pane jak se mame ? Čao Mišo, řekl bych, že nadprůměrně, sice v práci trochu hůř, ale o to líp v soukromí...
Únor 20, 200916 r Brééé jitro, jak to tak čtu tak se ani nebudu ptat Ovi , asi to byla total bouračka což ? .)
Únor 20, 200916 r Brééé jitro, jak to tak čtu tak se ani nebudu ptat Ovi , asi to byla total bouračka což ? .) Zdar Josef, njn, pán chlastal a fčil je mu šófl...
Únor 20, 200916 r Zdar Josef, njn, pán chlastal a fčil je mu šófl... Pepika na mě jo ??? ve svym technicaku mam Jiří
Únor 20, 200916 r Zdar Josef, njn, pán chlastal a fčil je mu šófl... chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal chlastal ale uz se to lepsi jen ta UNAVA.............
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.