O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Brééé jitro, jak to tak čtu tak se ani nebudu ptat Ovi , asi to byla total bouračka což ? .) cus - jj byla to totalka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Josef, to máš buřt... no bodeť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 cus - jj byla to totalka ... takže zase chlast , ozerstvi, veselí, zvitezilo nad zenskou a pani s bonbonierou ostrouhala. Stastnej konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 slape OK !!! Pěkně pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Pěkně pěkně... asi se šel natáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 asi se šel natáhnout Noa já si půjdu pro změnu trošku zajezdit, abych zabil čas do oběda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 takže zase chlast , ozerstvi, veselí, zvitezilo nad zenskou a pani s bonbonierou ostrouhala. Stastnej konec neostrouhala ..... na vse se dostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 asi se šel natáhnout keeeezby.... ale neni tomu tak... dnes teda lautr nic neudelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 keeeezby.... ale neni tomu tak... dnes teda lautr nic neudelam nebuď línej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nebuď línej .) nebud linej a bez si schrupnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 za chvíli oběd a ukrajinka otevírá v 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 za chvíli oběd a ukrajinka otevírá v 11 co bude dnes dobrého ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 za chvíli oběd a ukrajinka otevírá v 11 taky asi ukrajina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 ale jeste spim takze.... za hodku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Co počásko u vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 dnes chumelenice uz od noci a jeste se to nezastavilo.... pravda ze v MB uz jsem dlouho nevidel takove pocasi... co u vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Ptáček Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 dnes chumelenice uz od noci a jeste se to nezastavilo.... pravda ze v MB uz jsem dlouho nevidel takove pocasi... co u vas? Praha dobra, chumeli ale tady se to neudrzi... Bernsko totalka ... rano to bylo maso sem zvedavej vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 dnes chumelenice uz od noci a jeste se to nezastavilo.... pravda ze v MB uz jsem dlouho nevidel takove pocasi... co u vas? Tady 3+ ,polojasno ,pohodcicka ... nesnezi ,(zatim no) ... Uz toho mam dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No pěkný ... proč mě to takhle divně přehlásilo ? Seru na to necham si to zradlo dneska prinest .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No pěkný ... proč mě to takhle divně přehlásilo ? Mas v tom binec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tady 3+ ,polojasno ,pohodcicka ... nesnezi ,(zatim no) ... Uz toho mam dost! tak u nas to zaclo dneska no.. . ono to k vam taky dorazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No pěkný ... proč mě to takhle divně přehlásilo ? Seru na to necham si to zradlo dneska prinest .)) kdyz nemusis tak do toho nelez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 kdyz nemusis tak do toho nelez presne tak ... vcera sme tahali zapadli doblo chytrak jel do lesa nekam na chatu ... to zase byla akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak u nas to zaclo dneska no.. . ono to k vam taky dorazi Ja uz nechci.,, ale zase je fakt,ze dkyz se chci nekde honem otocit tak mi ten snih pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) presne tak ... vcera sme tahali zapadli doblo chytrak jel do lesa nekam na chatu ... to zase byla akce Stopne ti me vecer , tahnul to do lesika nekam na chajdu sklon tak 45stupnu lesní cesty -no proste genius a zustal viset prdeli za strom , takze nemohl ani nahoru ani dolu... Tak sme s tim kinklali - nic ... no tak sedam doauta rikam bohuzel a napad je tu - klasika stara krici ze sem debil at se okamzite vratim do auta - klasicky vresti jak sirena . Rikam si nebejt tu vona tak se na to vyseru ale ji to na truc udelam, tak svazem lana o strom nad nim udelame klatku ja tam najedu fabuli a ze budu couvat - kopce a tim ho vytahnu aspon z toho stromu. Uz jak to zahak sem si byl jistej ze az ho strcim z toho stromu tak mi zkonci na cumaku....nastesti zastavili 3 manici ve felde a v 5 uz sme s tim hnuli Nezkousel jste nekdo tenhle kladko napad ??? Editováno: 20. Únor 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.