Únor 20, 200916 r Brééé jitro, jak to tak čtu tak se ani nebudu ptat Ovi , asi to byla total bouračka což ? .) cus - jj byla to totalka ...
Únor 20, 200916 r cus - jj byla to totalka ... takže zase chlast , ozerstvi, veselí, zvitezilo nad zenskou a pani s bonbonierou ostrouhala. Stastnej konec
Únor 20, 200916 r asi se šel natáhnout Noa já si půjdu pro změnu trošku zajezdit, abych zabil čas do oběda...
Únor 20, 200916 r takže zase chlast , ozerstvi, veselí, zvitezilo nad zenskou a pani s bonbonierou ostrouhala. Stastnej konec neostrouhala ..... na vse se dostalo
Únor 20, 200916 r asi se šel natáhnout keeeezby.... ale neni tomu tak... dnes teda lautr nic neudelam
Únor 20, 200916 r dnes chumelenice uz od noci a jeste se to nezastavilo.... pravda ze v MB uz jsem dlouho nevidel takove pocasi... co u vas?
Únor 20, 200916 r dnes chumelenice uz od noci a jeste se to nezastavilo.... pravda ze v MB uz jsem dlouho nevidel takove pocasi... co u vas? Praha dobra, chumeli ale tady se to neudrzi... Bernsko totalka ... rano to bylo maso sem zvedavej vecer
Únor 20, 200916 r dnes chumelenice uz od noci a jeste se to nezastavilo.... pravda ze v MB uz jsem dlouho nevidel takove pocasi... co u vas? Tady 3+ ,polojasno ,pohodcicka ... nesnezi ,(zatim no) ... Uz toho mam dost!
Únor 20, 200916 r No pěkný ... proč mě to takhle divně přehlásilo ? Seru na to necham si to zradlo dneska prinest .))
Únor 20, 200916 r Tady 3+ ,polojasno ,pohodcicka ... nesnezi ,(zatim no) ... Uz toho mam dost! tak u nas to zaclo dneska no.. . ono to k vam taky dorazi
Únor 20, 200916 r No pěkný ... proč mě to takhle divně přehlásilo ? Seru na to necham si to zradlo dneska prinest .)) kdyz nemusis tak do toho nelez
Únor 20, 200916 r kdyz nemusis tak do toho nelez presne tak ... vcera sme tahali zapadli doblo chytrak jel do lesa nekam na chatu ... to zase byla akce
Únor 20, 200916 r tak u nas to zaclo dneska no.. . ono to k vam taky dorazi Ja uz nechci.,, ale zase je fakt,ze dkyz se chci nekde honem otocit tak mi ten snih pomuze
Únor 20, 200916 r presne tak ... vcera sme tahali zapadli doblo chytrak jel do lesa nekam na chatu ... to zase byla akce Stopne ti me vecer , tahnul to do lesika nekam na chajdu sklon tak 45stupnu lesní cesty -no proste genius a zustal viset prdeli za strom , takze nemohl ani nahoru ani dolu... Tak sme s tim kinklali - nic ... no tak sedam doauta rikam bohuzel a napad je tu - klasika stara krici ze sem debil at se okamzite vratim do auta - klasicky vresti jak sirena . Rikam si nebejt tu vona tak se na to vyseru ale ji to na truc udelam, tak svazem lana o strom nad nim udelame klatku ja tam najedu fabuli a ze budu couvat - kopce a tim ho vytahnu aspon z toho stromu. Uz jak to zahak sem si byl jistej ze az ho strcim z toho stromu tak mi zkonci na cumaku....nastesti zastavili 3 manici ve felde a v 5 uz sme s tim hnuli Nezkousel jste nekdo tenhle kladko napad ??? Upraveno Únor 20, 200916 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.