Únor 20, 200916 r nevim co přesně hledáš ale : http://www.e-light.cz/svitidlo/151918/2492OWZ-97Y/ 266,- za pár Jj, E-light na Vranovské v Brně je patrně výhercem mého výběrového řízení (pro info: OB Autodíly 350,- Kč za 2 ks a DM Autodoplňky dokonce 499,- Kč za 2 kusy).
Únor 20, 200916 r Nevim jestli je to ono .... http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...arovka-12v-21w/ neni asi .... sry Tohle Jero není to pravé, především však origo Diademka má asymetrické trny bajonetu... Ale díky vám oběma za snahu a info...
Únor 20, 200916 r Tohle Jero není to pravé, především však origo Diademka má asymetrické trny bajonetu... Ale díky vám oběma za snahu a info... Fanouši pro tebe první poslední
Únor 20, 200916 r Tohle Jero není to pravé, především však origo Diademka má asymetrické trny bajonetu... Ale díky vám oběma za snahu a info... Neni zaco ,,myslel jsem si ,ze to neni ono Zkusim se jeste poptat v mototechne ,,
Únor 20, 200916 r Neni zaco ,,myslel jsem si ,ze to neni ono Zkusim se jeste poptat v mototechne ,, Mě řekli v mototechně "dia co...?"
Únor 20, 200916 r Mě řekli v mototechně "dia co...?" :D ... j ,taky mam s tim zkusenosti .... Chtel jsem znak na masku ,a musel jsem si ho najit sam ... nemluve o tom jak typka hledala na na netu sport pruziny ny octu ...
Únor 20, 200916 r :D ... j ,taky mam s tim zkusenosti .... Chtel jsem znak na masku ,a musel jsem si ho najit sam ... nemluve o tom jak typka hledala na na netu sport pruziny ny octu ... A tak je to se vším...
Únor 20, 200916 r Teď jsem vydrápl jednu fotku z mobilu, takhle teď vypadá moje třiadváca... Hezka Fando....
Únor 20, 200916 r to vypada ze si sundal par snehulaku Jj, to ježdění ve vysokým sněhu se mě fakt líbí, mám natočenejch pár pěkněj videí, jak si mašina razí cestu sněhem, je to fakt božolé...
Únor 20, 200916 r myslim ze to ale zvladne.. Ale nemít v každým písečníku metrák písku, tak to nedopadlo dobře...
Únor 20, 200916 r Tak teď něco na zahřátí v té hnusné zimě... Neblbni Fando, Ovi zase dostane slinu a nebude s nim řeč
Únor 20, 200916 r Tak teď něco na zahřátí v té hnusné zimě... blaznis? i tohle me dnes muze polozit.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.