Únor 21, 200916 r jsou tam prah. listy s napisem LK a ty detajly tam jsou... ty prah. listy uz mam objednany - chci ty listy cerne lesk i s tim rameckem foto zatim toto... predface
Únor 21, 200916 r jsou tam prah. listy s napisem LK a ty detajly tam jsou... ty prah. listy uz mam objednany - chci ty listy cerne lesk i s tim rameckem foto zatim toto... predface peknej intros,o takovym se mi u Logana muze jen zdat
Únor 21, 200916 r peknej intros,o takovym se mi u Logana muze jen zdat hele zase ten Logan za tu cenu...... si nestezuj..
Únor 21, 200916 r i u nas.... vcera sem ho videl v akci - ten kdyz rozblika ty modry vecicky... to je malej cirkus.... Prave jsem ho take videl blikat za mnou a v noci.Nejel jsem predpisove a tahla se s Afou a koukam za nama to blika....jenze jeste asi hodnili vetsiho pirata nez ja.Jenze to zaslapli primo predemnou,tak jsem nevedel vo co go. Jinak ja jezdim slusne,jen vcera vymetal pavuciny z turba
Únor 21, 200916 r Mě se líbi ta odkládací sitka u spolujezdce púod nohama.Moc fakn věc.Nevíte jsetli se dá dodělat???
Únor 21, 200916 r Mě se líbi ta odkládací sitka u spolujezdce púod nohama.Moc fakn věc.Nevíte jsetli se dá dodělat??? Rekl bych ze to urcite pujde
Únor 21, 200916 r Ahoj kamarádi, už jsem zpět, otočil jsem sudýho Rožmberka do Jihlavy, lichýho Petra Voka zpět a za chvíli otočím Prágl...
Únor 21, 200916 r a tady jsem nasel face uz mě byla škoda těch krásných sedaček,,, jsou moc světlé a jájsem prasátko to by nebylo dobře v mém autě
Únor 21, 200916 r no kdyby to byli jen ty montérky ale sem tam v autě i něco zakousnu nějakou tu bagetu či Mc'Donalda a to jsem pak na pěst takže do svého mazlíčka mě nepouštějte
Únor 21, 200916 r Autor Tak s tím jídlem a pitím je u mě přísnej zákaz už od začátku !!! Já zas než abych tam uklízel tak si rači někam zajdu nebo zastavím a vypadnu se projít. Ale u toho pití v krajních případech u zodpovědných osůbek přivírám očička
Únor 21, 200916 r no tak v létě je to jiná.... to si to raději s ním pěkně venku než sedět v rozpáleném autě, v zimě si to s ním v autě nebo když je možnost tak si sednu pěkně ke stolu!! ale to zas moc nehrotím že bych zakazoval pít a jíst...auto stejně vysávám co tři měsíce..potahy pěkně svleču a vyperu.. a sedačky ty čistím takovým parním strojkem
Únor 21, 200916 r Autor Tak to já toho v zimě moc nenajezdím ale v létě jak kdy ale letos to bude horší i na ten pořádek vzhledem k tomu s kým budu jezdit. Potahy nemám a ani nebudou páč by vypadali dost divně na RS sedačkách. Ale už jenom ta představa rozpatlaný čokolády na tom světlým středu je děsná !!!
Únor 21, 200916 r tak já mám sedačky starý a povedlo se mi potah zníčit, takže jsem ho sešil a koupi potahy.... až našetřím prašule tak sedačky vyměním no ale zatím tam musí ty potahy být.. no tak s tou čokoládou to s tebou sohlasím... proto plánuji také změnu interieru,ale né na světlou ale na černou..... líbíse mi to více než ta světlá barva na které je vidět všechno bohužel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.