O.v.i. Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no jsou tam jen sedacky a dekory.... pockej zkusim googlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 jsou tam prah. listy s napisem LK a ty detajly tam jsou... ty prah. listy uz mam objednany - chci ty listy cerne lesk i s tim rameckem foto zatim toto... predface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 No jo no.Je to luxus draze zaplacený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 jsou tam prah. listy s napisem LK a ty detajly tam jsou... ty prah. listy uz mam objednany - chci ty listy cerne lesk i s tim rameckem foto zatim toto... predface peknej intros,o takovym se mi u Logana muze jen zdat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Cože? ? ? Tys koupil Logana? Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 peknej intros,o takovym se mi u Logana muze jen zdat hele zase ten Logan za tu cenu...... si nestezuj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 a tady jsem nasel face uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 i u nas.... vcera sem ho videl v akci - ten kdyz rozblika ty modry vecicky... to je malej cirkus.... Prave jsem ho take videl blikat za mnou a v noci.Nejel jsem predpisove a tahla se s Afou a koukam za nama to blika....jenze jeste asi hodnili vetsiho pirata nez ja.Jenze to zaslapli primo predemnou,tak jsem nevedel vo co go. Jinak ja jezdim slusne,jen vcera vymetal pavuciny z turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Mě se líbi ta odkládací sitka u spolujezdce púod nohama.Moc fakn věc.Nevíte jsetli se dá dodělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Mě se líbi ta odkládací sitka u spolujezdce púod nohama.Moc fakn věc.Nevíte jsetli se dá dodělat??? Rekl bych ze to urcite pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Přeji krásně prosluněné odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Přeji krásně prosluněné odpoledne zdravicko pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jak včera, šel jsi nakonec na těch několik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ahoj kamarádi, už jsem zpět, otočil jsem sudýho Rožmberka do Jihlavy, lichýho Petra Voka zpět a za chvíli otočím Prágl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Spidi: a vážně mužu vzit někdy mladýho abys nás povozil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 a tady jsem nasel face uz mě byla škoda těch krásných sedaček,,, jsou moc světlé a jájsem prasátko to by nebylo dobře v mém autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ale třeba by Tě donutili do něho nelest ve špinavejch montérkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no kdyby to byli jen ty montérky ale sem tam v autě i něco zakousnu nějakou tu bagetu či Mc'Donalda a to jsem pak na pěst takže do svého mazlíčka mě nepouštějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak s tím jídlem a pitím je u mě přísnej zákaz už od začátku !!! Já zas než abych tam uklízel tak si rači někam zajdu nebo zastavím a vypadnu se projít. Ale u toho pití v krajních případech u zodpovědných osůbek přivírám očička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no tak v létě je to jiná.... to si to raději s ním pěkně venku než sedět v rozpáleném autě, v zimě si to s ním v autě nebo když je možnost tak si sednu pěkně ke stolu!! ale to zas moc nehrotím že bych zakazoval pít a jíst...auto stejně vysávám co tři měsíce..potahy pěkně svleču a vyperu.. a sedačky ty čistím takovým parním strojkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak to já toho v zimě moc nenajezdím ale v létě jak kdy ale letos to bude horší i na ten pořádek vzhledem k tomu s kým budu jezdit. Potahy nemám a ani nebudou páč by vypadali dost divně na RS sedačkách. Ale už jenom ta představa rozpatlaný čokolády na tom světlým středu je děsná !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tak já mám sedačky starý a povedlo se mi potah zníčit, takže jsem ho sešil a koupi potahy.... až našetřím prašule tak sedačky vyměním no ale zatím tam musí ty potahy být.. no tak s tou čokoládou to s tebou sohlasím... proto plánuji také změnu interieru,ale né na světlou ale na černou..... líbíse mi to více než ta světlá barva na které je vidět všechno bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ahojik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 DObrý den, dobrý den Janinko už po práci dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.