Únor 21, 200916 r Autor To seš tady za chvílu pokud nepotkáš toho novýho pašíka co má "kobra D1" a nějakou tu shellku taky najdeme
Únor 21, 200916 r za posledních 1OOO km mám spotřebu rovných 1O,O naturalu N95 chtěl bych to stáhnout na dalších 1OOO km na 9,O
Únor 21, 200916 r Autor Když já teď mám nějakejch cca 8,7 tak by to neměl být problém a když tam necháš ty 15" kola tak se třeba dostaneš i na 8
Únor 21, 200916 r Autor Tak ten je dobrej a pohodlnější ale nějak při něm mám větší spotřebu po dálnici
Únor 22, 200916 r ...tady v Praze sype, je to mokrý....zž chci aspon 15 stupnu nad nulou a jaro sakra....
Únor 22, 200916 r také jsem byl pěkně nas...když jsem ráno otevřel oči.... Za vločkou vločka z oblohy padá chvilinku počká a potom taje Na staré sesli sedí pan Lada obrázky kreslí zimního kraje To mokré bílé svinstvo padá mi za límec už čtvrtý měsíc v jednym kuse furt prosinec Večer to odhážu namažu záda a ráno se vzbudím a zas kurva padá Děcka majú zmrzlé kosti a sáňkujú už jenom z povinnosti Mrzne jak sviňa třicet pod nulu auto ani neškytne hrudky se dělaju v Mogulu Kolony aut krok-sun-krok bo silničáři ta jak každý rok su překvapení velice že sníh zasypal jim silnice Pendolíno stojí kdesi gu Polomy zamrzli mu všecky CD-ROMy A policajti? Ti to jistí z dálky zalezlý do Aralky Na Vysočině zavřeli D jedničku kamióny hráli na honičku Takzvané rallye Letní gumy v tym kopcu u Meziřící spěchali s melounama a teď jsou v... Však víte kde Na ČT1 Studio sníh Voldanova sedi na saních A v Praze kalamita jak na Sibiři tři centimetry sněhu a u Muzea štyři Jak v dálce vidim zasněženy Říp řikám si: Praotče Čechu tys byl ale strašny cyp Kdyby si popošel ještě o pár kilometrů dále tak jsem se teďka mohl kdesi v teple v plavkach valet Místo toho aby se člověk bál zajít do Tesca na nakupy jak jsou tam na tych rovných střechách sněhu kupy Do toho všeho jak mi jak mám zmrzlý nos aj líce a tak ještě z radia provokater Nohavica
Únor 22, 200916 r Ahoj kamarádi, jsem zde ! D1 paráda, pěkná čistá a nikde žádný auta, to se mě líbí...
Únor 22, 200916 r Ahoj kamarádi, jsem zde ! D1 paráda, pěkná čistá a nikde žádný auta, to se mě líbí... Vseci na horach
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.