Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 dobrej večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Dobrej i tobě : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zas to bude oukej : ) ... Tez jsem byl dneska po ranu nejakej divnej ...Ale i tak je to celkove pri dnesku zvlastni ,nazval bych to dnem plnym jidla a najezenych pupku já mám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ja tež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tady má dneska každej jen hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já mám hlad A proč jsi nepřijel ??? Byl jsem se Skajou, Pentadiusem a dalšíma pár lidma z fóra u McDonaldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ale u špatnýho meka tu byl v MB baurak, Petr81 a Dimi-dimi, jen já měl moc práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) protože sedí celej v práci Editováno: 7. leden 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já makal tvrdě v práci a teď se válím v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ale u špatnýho mekatu byl v MB baurak, Petr81 a Dimi-dimi, jen já měl moc práce kecy, kecy. Udělal jsi velkou chybu, celý letiště pro sebe a jedno quattro sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 njn, já honil...... termín dimiho 2,5 s automatem musela řádit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 brý večíír vespolek. normálně jsem se přistihl jak se těšímna zítřek do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj CMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 theFrigo: Jak to je mozny? HF: Caaau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 čus cary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Standis: Zdrc pane mas se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Standis: Zdrc pane mas se? docela jo jak je v Praze? našli jste tady dobrý bydlení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 CMF: vim já? docela mě to znepokojuje, ale na druhou stranu to tam neni zas až tak hrozný :-) dneska sem navíc často odbíhal, jako třeba dát auto do servisu na prohlídku a zase ho vyzvednout a nebo na oběd do města... to to pak jinak v té práci utíká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Standis: Mame super bydleni... v praci se taky dari takze maximalni spokojenost Akorat ten snih me se*e theFrigo: No tak takova prace by se mi taky libila tomu se vlastne ani prace rikat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 CMF: bohuzel da telefonaty v pruběhu noci nejsou nic neobvyklého, takže ta volná pracovní doba má i své mínusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a vůbec, jde se spát, takže zase dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 theFrigo: Telefony i v noci jo? Coze to delas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Standis: Mame super bydleni... v praci se taky dari takze maximalni spokojenost Akorat ten snih me se*e a kde jsi se nakonec upíchla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Standis: Hostivar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.