Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 Zas to bude oukej : ) ... Tez jsem byl dneska po ranu nejakej divnej ...Ale i tak je to celkove pri dnesku zvlastni ,nazval bych to dnem plnym jidla a najezenych pupku já mám hlad Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 7. leden 2009 Autor Vloženo 7. leden 2009 já mám hlad A proč jsi nepřijel ??? Byl jsem se Skajou, Pentadiusem a dalšíma pár lidma z fóra u McDonaldu Citovat
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 ale u špatnýho meka tu byl v MB baurak, Petr81 a Dimi-dimi, jen já měl moc práce Citovat
Standis Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 (editace) protože sedí celej v práci Editováno: 7. leden 2009, autor: Standis Citovat
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 já makal tvrdě v práci a teď se válím v posteli Citovat
Petr81 Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 ale u špatnýho mekatu byl v MB baurak, Petr81 a Dimi-dimi, jen já měl moc práce kecy, kecy. Udělal jsi velkou chybu, celý letiště pro sebe a jedno quattro sebou Citovat
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 njn, já honil...... termín dimiho 2,5 s automatem musela řádit Citovat
theFrigo Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 brý večíír vespolek. normálně jsem se přistihl jak se těšímna zítřek do práce Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 theFrigo: Jak to je mozny? HF: Caaau Citovat
Standis Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 Standis: Zdrc pane mas se? docela jo jak je v Praze? našli jste tady dobrý bydlení?? Citovat
theFrigo Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 CMF: vim já? docela mě to znepokojuje, ale na druhou stranu to tam neni zas až tak hrozný :-) dneska sem navíc často odbíhal, jako třeba dát auto do servisu na prohlídku a zase ho vyzvednout a nebo na oběd do města... to to pak jinak v té práci utíká Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 Standis: Mame super bydleni... v praci se taky dari takze maximalni spokojenost Akorat ten snih me se*e theFrigo: No tak takova prace by se mi taky libila tomu se vlastne ani prace rikat neda Citovat
theFrigo Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 CMF: bohuzel da telefonaty v pruběhu noci nejsou nic neobvyklého, takže ta volná pracovní doba má i své mínusy Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 theFrigo: Telefony i v noci jo? Coze to delas? Citovat
Standis Vloženo 7. leden 2009 Vloženo 7. leden 2009 Standis: Mame super bydleni... v praci se taky dari takze maximalni spokojenost Akorat ten snih me se*e a kde jsi se nakonec upíchla?? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.