Leden 7, 200916 r Zas to bude oukej : ) ... Tez jsem byl dneska po ranu nejakej divnej ...Ale i tak je to celkove pri dnesku zvlastni ,nazval bych to dnem plnym jidla a najezenych pupku já mám hlad
Leden 7, 200916 r Autor já mám hlad A proč jsi nepřijel ??? Byl jsem se Skajou, Pentadiusem a dalšíma pár lidma z fóra u McDonaldu
Leden 7, 200916 r ale u špatnýho mekatu byl v MB baurak, Petr81 a Dimi-dimi, jen já měl moc práce kecy, kecy. Udělal jsi velkou chybu, celý letiště pro sebe a jedno quattro sebou
Leden 7, 200916 r Standis: Zdrc pane mas se? docela jo jak je v Praze? našli jste tady dobrý bydlení??
Leden 7, 200916 r CMF: vim já? docela mě to znepokojuje, ale na druhou stranu to tam neni zas až tak hrozný :-) dneska sem navíc často odbíhal, jako třeba dát auto do servisu na prohlídku a zase ho vyzvednout a nebo na oběd do města... to to pak jinak v té práci utíká
Leden 7, 200916 r Standis: Mame super bydleni... v praci se taky dari takze maximalni spokojenost Akorat ten snih me se*e theFrigo: No tak takova prace by se mi taky libila tomu se vlastne ani prace rikat neda
Leden 7, 200916 r CMF: bohuzel da telefonaty v pruběhu noci nejsou nic neobvyklého, takže ta volná pracovní doba má i své mínusy
Leden 7, 200916 r Standis: Mame super bydleni... v praci se taky dari takze maximalni spokojenost Akorat ten snih me se*e a kde jsi se nakonec upíchla??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.