Únor 22, 200916 r Leto,sama akce,srazy ..... Sraz na D1 Akorát když jedu celej den a odpoledne nebo na večer ještě musím stát v kolence na jedničce, tak mě to trochu štve...
Únor 22, 200916 r Myslim ze nejen tebe.. jenze lide se nepouci..... Tak to máš pravdu, lidé jsou nepoučitelní. Konkrétně v tomto případě, ze kterýho jsem dal tu fotku, se dva mladí fištróni honili ve trojkovejch Golfech na převozkách tak zběsile, že do sebe nakonec mrdli...
Únor 22, 200916 r Tak to máš pravdu, lidé jsou nepoučitelní. Konkrétně v tomto případě, ze kterýho jsem dal tu fotku, se dva mladí fištróni honili ve trojkovejch Golfech na převozkách tak zběsile, že do sebe nakonec mrdli... Pak se neni cemu divit.... V patek jsem zase slysel ze snad dva kamiony se tam storcly..... Koukaj na filmy za jizdy a pak to tak vypada .
Únor 22, 200916 r Ahoooj naprosto perfekt a copak u tebe? Diky za optani. Take to celkem jde. Hec a dneska mozna bude zprovozneny satelit
Únor 22, 200916 r Pak se neni cemu divit.... V patek jsem zase slysel ze snad dva kamiony se tam storcly..... Koukaj na filmy za jizdy a pak to tak vypada . Baže, koukaj na Dallas a nekoukaj ven...
Únor 22, 200916 r krásné odpoledne..... už jste po jídle?? Samože, kuřecí řízek a bramborovej salát...
Únor 22, 200916 r Diky za optani. Take to celkem jde.Hec a dneska mozna bude zprovozneny satelit No jo neni jak tobe
Únor 22, 200916 r No jo neni jak tobe Jsem ho dostal,tak budu cucet alespon na Ocko a Borice mytu,jak to vyjde.
Únor 22, 200916 r Ja jsem se teprve vzbudila pred chvili takze me obed teprve ceka Nejak brzo ne Co bude dobreho ?
Únor 22, 200916 r Ahoj CMF Tebe bych chtěl mít doma...takhle dlouho chrápat kdo bude vařit oběd? Maminka?
Únor 22, 200916 r jo tak to já na oběd teprve pofrčím...ani nevím co se chystá , koukán teĎ na čt1 a ta nějak mě přešla chuť když poslouchám ty naše jelita národa politiky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.