maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Leto,sama akce,srazy ..... Sraz na D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Leto,sama akce,srazy ..... Sraz na D1 Akorát když jedu celej den a odpoledne nebo na večer ještě musím stát v kolence na jedničce, tak mě to trochu štve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Myslim ze nejen tebe.. jenze lide se nepouci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Myslim ze nejen tebe.. jenze lide se nepouci..... Tak to máš pravdu, lidé jsou nepoučitelní. Konkrétně v tomto případě, ze kterýho jsem dal tu fotku, se dva mladí fištróni honili ve trojkovejch Golfech na převozkách tak zběsile, že do sebe nakonec mrdli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ZdarJani. Jak se vede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ZdarJani. Jak se vede ? Ahoooj naprosto perfekt a copak u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak to máš pravdu, lidé jsou nepoučitelní. Konkrétně v tomto případě, ze kterýho jsem dal tu fotku, se dva mladí fištróni honili ve trojkovejch Golfech na převozkách tak zběsile, že do sebe nakonec mrdli... Pak se neni cemu divit.... V patek jsem zase slysel ze snad dva kamiony se tam storcly..... Koukaj na filmy za jizdy a pak to tak vypada . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahooj Ahoj Jani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoooj naprosto perfekt a copak u tebe? Diky za optani. Take to celkem jde. Hec a dneska mozna bude zprovozneny satelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Pak se neni cemu divit.... V patek jsem zase slysel ze snad dva kamiony se tam storcly..... Koukaj na filmy za jizdy a pak to tak vypada . Baže, koukaj na Dallas a nekoukaj ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 krásné odpoledne..... už jste po jídle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dallas ne dalas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj Jani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ja jo.Bramborova kase a vajecny rizecek....mnamka...zapito Kofolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 krásné odpoledne..... už jste po jídle?? Samože, kuřecí řízek a bramborovej salát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Diky za optani. Take to celkem jde.Hec a dneska mozna bude zprovozneny satelit No jo neni jak tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Spidi : take lahodne jidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ja jsem se teprve vzbudila pred chvili takze me obed teprve ceka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dallas ne dalas Dalas pouze z Prahy do Teplic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No jo neni jak tobe Jsem ho dostal,tak budu cucet alespon na Ocko a Borice mytu,jak to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ja jsem se teprve vzbudila pred chvili takze me obed teprve ceka Nejak brzo ne Co bude dobreho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj CMF Tebe bych chtěl mít doma...takhle dlouho chrápat kdo bude vařit oběd? Maminka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jo tak to já na oběd teprve pofrčím...ani nevím co se chystá , koukán teĎ na čt1 a ta nějak mě přešla chuť když poslouchám ty naše jelita národa politiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 CAJ -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.