Únor 22, 200916 r maros: Noo tak to este nevim... videla bych to na spagety mam na ne chut Romariooo: S maminkou uz nejakej ten rok nebydlim takze se musim postarat sama Kazdopadne co bych nespala kdyz mam volno
Únor 22, 200916 r přesně tak moje řeč proč nespat když můžeš.....hlavně venku je hnusně... jsem to odhrabal a sedím pěkně v teple
Únor 22, 200916 r maros: Noo tak to este nevim... videla bych to na spagety mam na ne chut Ty jsem mel vcera a take mi sedly
Únor 22, 200916 r štěpán 4x4 výtej..... no mě se tedy děsně líbí ta blondýnečka teda.. ten zadeček sakra
Únor 22, 200916 r a teď myslíš, motorky, kombinézy či zadečky Vzhledem k tomu ze prodavam kombinezy tak kombi
Únor 22, 200916 r ty stroje se mi moc líbí, ale né že bych měl z nich strach spíše respekt, zkusil jsem si to jen jednou zatím pak už nebyla možnost, ale ženy na motorkách jsou sexy
Únor 22, 200916 r a teď myslíš, motorky, kombinézy či zadečky Prdelku má stoprocentně hezčí Čárynka...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.