Únor 22, 200916 r psát ve tři odpoledne dobré ráno, je vyložená klukovina sem vstával v 6:30 a 6:55 jsem už byl venku
Únor 22, 200916 r bych chtel videt tebe po asi 12 rumech a 8 plznickach tak po takové dávce bych už já nebyl mezi živýma
Únor 22, 200916 r psát ve tři odpoledne dobré ráno, je vyložená klukovinasem vstával v 6:30 a 6:55 jsem už byl venku a cos delal v tuhle hodinu venku????To ja sel teprve v 5:15 do hospody Kamaradovi se narodila V 4:45 holka tak jsem ji sli zapit
Únor 22, 200916 r Buď zdráv Jero... Zdravíčko ... Sakra uz jsem tu dlouho nebyl ..., co je novyho pri nedeli ?
Únor 22, 200916 r Zdravíčko ... Sakra uz jsem tu dlouho nebyl ..., co je novyho pri nedeli ? Novýho v podstatě nic, dopoledne jsem přijel po prázdné D1 z Prahy a pak jsem ještě vyměnil gumičky ve stěračích a toť prozatím vše...
Únor 22, 200916 r ak sem byl hrnout chodnik a okolo domu.... zase pripadlo pekne.... A ve Štatlu vůbec nic...
Únor 22, 200916 r zdarek Jero a Bobajs! Cago Ovi .... Spidul,, tak to si stihl hodne ) ..ja se pred chvili vzbudil a asi jeste pujdu do perin
Únor 22, 200916 r ráno byl mogul cafety cup na Sosnový, tak proto jsem vstával tak krutě brzy a jsem vospalej jak svině. Večer zalehnu brzy. Ovi, zase jsi řádil rumem a dvanáckou z plzně?
Únor 22, 200916 r A ve Štatlu vůbec nic... no bud rad... tady ted zase zaclo a za tak hodinku az dve jdu znova....
Únor 22, 200916 r Spidul,, tak to si stihl hodne ) ..ja se pred chvili vzbudil a asi jeste pujdu do perin No mě čeká real beer dnes večer...
Únor 22, 200916 r Ovi, zase jsi řádil rumem a dvanáckou z plzně? cus jj - hasicskej ples.... tentokrat to bylo na vostro!!! sami profici co se tyce rumu a 12ky...... tezkej souboj - naposled jsi spal ty vcera jsem na stole usnul ja ...
Únor 22, 200916 r no bud rad... tady ted zase zaclo a za tak hodinku az dve jdu znova.... No hlavně mě nebaví furt smetáčkovat oktu...
Únor 22, 200916 r No hlavně mě nebaví furt smetáčkovat oktu... tu mam nastesti v garazi - venku na snehu je 106ka mlady no jdem neco uvarit - nebo uz umru hlady
Únor 22, 200916 r tak to me ne - beru si volno co se tohodle tyce No já totiž ráno zjevně na rozdíl od Tebe nestávám do práce...
Únor 22, 200916 r tu mam nastesti v garazi - venku na snehu je 106ka mlady Já mám teď všechno venku, protože v garáži mám rozdělanej x pikačovin...
Únor 22, 200916 r cusjj - hasicskej ples.... tentokrat to bylo na vostro!!! sami profici co se tyce rumu a 12ky...... tezkej souboj - naposled jsi spal ty vcera jsem na stole usnul ja ... tak to nebyli profíci v tom co děláme, to musel bejt jinej sport
Únor 22, 200916 r Já mám teď všechno venku, protože v garáži mám rozdělanej x pikačovin... tak to mi povidej ja mam v garazi taky bordel jak auto/moto dilne
Únor 22, 200916 r tak to nebyli profíci v tom co děláme, to musel bejt jinej sport to byl sport - kdo se uspi co nejdriv
Únor 22, 200916 r A už su zase tady, nějak jsem to zakřikl a venku začaly padat obrovský kusance sněhu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.