Únor 22, 200916 r tu nepadá, ale sraček je tu až až presne - ja bezim jeste prehrabnout chodnik at je rano klid
Únor 22, 200916 r tak jsem se těšil na sníh že budu na leťišti řádit gumy mám už pěkně ohoblovaný, ale už toho bylo dost auto pořád jen zapráskaný ať už to skončí a je teplo!
Únor 22, 200916 r tady taky pořádně sněží zase budu muset vstát dřív abych to odmetl ach jo Jj, furt sněží... Můžeš konkretizovat ten svůj kousek od Brna...?
Únor 22, 200916 r u nas uz take neco zaclo padat.Je tam jen minus dva ale kosa jak blazen. Za hodinu už se budu zahřívat v nálevně...
Únor 22, 200916 r Jj, furt sněží...Můžeš konkretizovat ten svůj kousek od Brna...? konkretně hustopeče
Únor 22, 200916 r konkretně hustopeče Konkrétně v Hustopečích se od zítřka za měsíc vyleju jak váza...
Únor 22, 200916 r To se budeš určitě vylívat v nějakým sklepě co? tak ať jim v těch bečkách ještě něco zbyde!
Únor 22, 200916 r To se budeš určitě vylívat v nějakým sklepě co? tak ať jim v těch bečkách ještě něco zbyde! Konkrétně u Kuklů... Ne, moc se vylívat nebudu, protože sice přijedeme vlakem, ale já řídím...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.