Únor 22, 200916 r takovej hezkej kočárek spíš s krásným zvukem´a myslím si, že by mi to s tím docela slušelo
Únor 22, 200916 r Já tomu nevěřim...to jako fakt? Vždy to je obrovskej rozdil mezi Fabii RS a Loganem!
Únor 22, 200916 r Já tomu nevěřim...to jako fakt? Vždy to je obrovskej rozdil mezi Fabii RS a Loganem! Byl jsem se s nim projet a docela me nadchnul.A za ty penize nebylo co resit
Únor 22, 200916 r dimi má další olympiádu ze Stuttgartu jirka: logan bez prdele = bayerische motor werke
Únor 22, 200916 r S3 je taky malá, ale něco menšího pro Martinu místo O1 uz me nic jinyho nez A2 nenapada
Únor 22, 200916 r Já tomu nevěřim...to jako fakt? Vždy to je obrovskej rozdil mezi Fabii RS a Loganem! Asi ma radeji logana no.... Fabie je mala no...
Únor 22, 200916 r Ale ta kvalita musi být hodně slabá ne? Jestli se nepletu tak to je Rumunsko,vid? Ja ale beru toho Logana bez prdele,ten se dela v Nemecku a kvalita je gut
Únor 22, 200916 r dimi má další olympiádu ze Stuttgartujirka: logan bez prdele = bayerische motor werke jj uz jsi to videl? logan bez prdele = bayerische motor werke :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.