Únor 23, 200916 r no ja bezne chodim spat kolem 1 a je to celkem v pohode, cim vic spim tim vic jsem unavenej
Únor 23, 200916 r jít spát ve dvě a vstávat v 6:30, by mě zabilo, to bych nedal Ono ti rano nic moc jineho nezbyde
Únor 23, 200916 r no ja bezne chodim spat kolem 1 a je to celkem v pohode, cim vic spim tim vic jsem unavenej tak kdeyz cim min tim lepsi tak nechod vubec
Únor 23, 200916 r Ono ti rano nic moc jineho nezbyde tak to je presne ono.... proste musis ... ale to musi bejt na me pohled...
Únor 23, 200916 r tak to je presne ono.... proste musis ... ale to musi bejt na me pohled... Ne jen na Tebe
Únor 23, 200916 r to bych samozrejme bral ale to bych asi dlouho nevydrzel :-) po 2-3 dnech bych spal i za volantem....
Únor 23, 200916 r Ne jen na Tebe ja bych vecer vydrzel do +- pul jedny v pohode ale ty rana.... to mam nejaky prehozeny....
Únor 23, 200916 r běž spát hned po večerníču, ono se ti to srovná to nemuzu - bud chodim na jedno nebo serfuju po vlnach a koukam po shopech co je kde new :) -proste moje VELKA vecerni droga - s notasem u TV... uz si to ani jinak neumim predstavit
Únor 23, 200916 r běž spát hned po večerníču, ono se ti to srovná hele Bobajs (nebo nekdo) - trochu odbocim-nevis/te kdo by v MB ci okoli prehodil BSG a dokodoval par veci z meho podpisu? mel bych par lidi ale ty jsou vetsinou v Praze..
Únor 23, 200916 r Ovi: tenhle tejden mam ryze odpočinkovej, šéf tu není, takže pohoda klídek žádnej stres
Únor 23, 200916 r Ovi: tenhle tejden mam ryze odpočinkovej, šéf tu není, takže pohoda klídek žádnej stres jeeej tak to se mas.... to se bude delat kulovy co?
Únor 23, 200916 r No budu dělat jen to co je nezbytně třeba(tj. pracovat 2-3hodinky denně) zbytek odpočinek:)
Únor 23, 200916 r to nemuzu - bud chodim na jedno nebo serfuju po vlnach a koukam po shopech co je kde new :) -proste moje VELKA vecerni droga - s notasem u TV... uz si to ani jinak neumim predstavit Jojo tudle drogu znam ... ale ne jen vecerni
Únor 23, 200916 r No budu dělat jen to co je nezbytně třeba(tj. pracovat 2-3hodinky denně) zbytek odpočinek:) tomu rozumim... to znam
Únor 23, 200916 r meli by vam ty ntb sebrat no kdyz to bude pracovni tak jedine dobre... a ten soukr. si nenecham vzit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.