Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a držíš se toho? hosti, vař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Standis: Hostivar to jsme skoro sousedi, aspoň další člověk, kterýho bych tady mohl znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Tedka zalezi co mas presne namysli Standis: Fakt? Kde bydlis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj Cary.Už máš vybraný noutas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) nazdar lid pozdrav ze zapadni evropy, internet na 120 minut za 10 EURo a cuba libre a 7 ojro. Kuwa tu necham prvni vecer komplet diety. Editováno: 7. leden 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Tedka zalezi co mas presne namysli hospoda je plná hostů, tak vař něco k jídlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Romariooo: Nemam jsem ti rikala ze to bude aktualni nejdriv za mesic Bude pak jeste platit nabidka? Ol@f: Cau chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nazdar lid pozdrav ze zapadni evropy, internet na 120 minut za 10 EURo a cuba libre a 7 ojro ojro, tak to budeš u blbců v německu? net za 10 éček je brutus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: No nic asi budu muset jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ano Cary.Určitě se ozví a něco bymyslíme.Každopádně budeš spokojená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 k plotně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Standis: Fakt? Kde bydlis? Mezi Hájema a Chodovem a Opatovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jj brutus na 120minut, jj germani jsem v Berline. Zitra mam nejakej meeting, chtel jsem se na nej pripravit dole u baru ze si dam neco aby se mi lip spinkalo, ted to ale vypada ze jestli se mi brzo nevybije baterka tak budu zitra mit asi opicku. Pada to do me jak nemci do krytu. Cary nazdarek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Romariooo: Numero mam tak ozvu kdyztak... snad nezapomenu Diky ex Bobík: Do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 k plotně? konečně si dáš něco pořádnýho k jídlu, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a 45 éček diet v tahu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Do postele hm, tak to půjdeme spát zase hladoví, fňuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jj brutus na 120minut, jj germani jsem v Berline. Zitra mam nejakej meeting, chtel jsem se na nej pripravit dole u baru ze si dam neco aby se mi lip spinkalo, ted to ale vypada ze jestli se mi brzo nevybije baterka tak budu zitra mit asi opicku. Pada to do me jak nemci do krytu.Cary nazdarek. to nevadí, aspoň budeš zítra vědet kde jsi byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jeste mame nejaky procenta extra ale nevim kolik. uff uz konecne zacala blikat baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Mezi Hájema a Chodovem a Opatovem Toe na me moc slozity ex Bobík: A co by si pan dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jeste mame nejaky procenta extra ale nevim kolik. uff uz konecne zacala blikat baterka. baterka ti ušetří peníze ex Bobík: A co by si pan dal? zeleninový salát (okurka, rajče, paprika), sííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Toe na me moc slozity tak je to přes kopec, smerem k D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 brou decka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Tak na to nemusim ani chodit k plotne Standis: No proste kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 CMF: jak myslíš Bobeš to jsi králík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.