Leden 7, 200916 r Standis: Hostivar to jsme skoro sousedi, aspoň další člověk, kterýho bych tady mohl znát
Leden 7, 200916 r nazdar lid pozdrav ze zapadni evropy, internet na 120 minut za 10 EURo a cuba libre a 7 ojro. Kuwa tu necham prvni vecer komplet diety. Upraveno Leden 7, 200916 r od Ol@f
Leden 7, 200916 r ex Bobík: Tedka zalezi co mas presne namysli hospoda je plná hostů, tak vař něco k jídlu
Leden 7, 200916 r Romariooo: Nemam jsem ti rikala ze to bude aktualni nejdriv za mesic Bude pak jeste platit nabidka? Ol@f: Cau chlape
Leden 7, 200916 r nazdar lid pozdrav ze zapadni evropy, internet na 120 minut za 10 EURo a cuba libre a 7 ojro ojro, tak to budeš u blbců v německu? net za 10 éček je brutus
Leden 7, 200916 r jj brutus na 120minut, jj germani jsem v Berline. Zitra mam nejakej meeting, chtel jsem se na nej pripravit dole u baru ze si dam neco aby se mi lip spinkalo, ted to ale vypada ze jestli se mi brzo nevybije baterka tak budu zitra mit asi opicku. Pada to do me jak nemci do krytu. Cary nazdarek.
Leden 7, 200916 r Romariooo: Numero mam tak ozvu kdyztak... snad nezapomenu Diky ex Bobík: Do postele
Leden 7, 200916 r jj brutus na 120minut, jj germani jsem v Berline. Zitra mam nejakej meeting, chtel jsem se na nej pripravit dole u baru ze si dam neco aby se mi lip spinkalo, ted to ale vypada ze jestli se mi brzo nevybije baterka tak budu zitra mit asi opicku. Pada to do me jak nemci do krytu.Cary nazdarek. to nevadí, aspoň budeš zítra vědet kde jsi byl
Leden 7, 200916 r jeste mame nejaky procenta extra ale nevim kolik. uff uz konecne zacala blikat baterka.
Leden 7, 200916 r Mezi Hájema a Chodovem a Opatovem Toe na me moc slozity ex Bobík: A co by si pan dal?
Leden 7, 200916 r jeste mame nejaky procenta extra ale nevim kolik. uff uz konecne zacala blikat baterka. baterka ti ušetří peníze ex Bobík: A co by si pan dal? zeleninový salát (okurka, rajče, paprika), sííím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.