Spidi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Já už jsem vytvořil polívečku - jemný hovězí vývar s nudličkama a těstíčkovejma kuličkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 takovy chute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 takovy chute... Padla rychle, tak ještě udělám frankfurtskou s párkem a pak se vrhnu na hlavní chod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 brdo letim uz jsem pruhlednej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdravíčko , konečne sem se prokopal tou hromadou práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdravíčko , konečne sem se prokopal tou hromadou práce Na to mám jen jedinej recept - nepracovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdravíčko , konečne sem se prokopal tou hromadou práce zdarek - no taky sem tu neco mel ale probil jsem se tim nastesti do O a ted jsem uz i po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Na to mám jen jedinej recept - nepracovat... Neco jist musim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 zdarek - no taky sem tu neco mel ale probil jsem se tim nastesti do Oa ted jsem uz i po O Jo uz je tu taky klidek... zase po vikendu vsichni plni energie tak se dopoledne vyradili a bude snad klidek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak přesně..jíst, bydlet a oblékat se musíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak přesně..jíst, bydlet a oblékat se musíme heled kdyz te tu mam , zkus mi poradit ... davam dohromady kuchyn, ale nechce se mi mrcasit s obkladem, cim by se to dalo slusne nahradit aby nebyly zaflakany steny kdyz se tam pak bude varit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nazdárek chlapi ...., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nazdárek chlapi ...., cauuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) cauuu Zdarek .... Koukam na ten tvu avat tak se hned pochlubim ,,,dneska jsem po x letech řídil škodověnku 1000 MB ,paráda ! Editováno: 23. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nazdárek chlapi ...., zdarec tak jak pracovne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 zdarectak jak pracovne? Caues ... Pracovne ,sportovne vselijak ...stiham co se da ... Dneska je toho drobatko vice no .Ted mam nachvili pauzu na obed a chvilku klidu tak toho vyuzivam ... Co u tebe ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nazdárek chlapi ...., Čao Jero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nooooo.. to uz chce jinej apetit si tohle uzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak jsem zase tuna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Čao Jero... Zdravíčko Spid'ul ... Porad mi tu problikava tva cernovlaska .... Jak se vede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Taky uz jsem zase tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Baui & Jirko - Zdarec .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 taky uctive zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Caues ... Pracovne ,sportovne vselijak ...stiham co se da ... Dneska je toho drobatko vice no .Ted mam nachvili pauzu na obed a chvilku klidu tak toho vyuzivam ... Co u tebe ? .. no od rana pracovne - s velkym nasazenim ale ted uz v poho - shanim po netu novejsihi vaga a Coding Calculator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 výborná pizza, to byl obídek, mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.