Únor 23, 200916 r Já už jsem vytvořil polívečku - jemný hovězí vývar s nudličkama a těstíčkovejma kuličkama...
Únor 23, 200916 r takovy chute... Padla rychle, tak ještě udělám frankfurtskou s párkem a pak se vrhnu na hlavní chod...
Únor 23, 200916 r Zdravíčko , konečne sem se prokopal tou hromadou práce Na to mám jen jedinej recept - nepracovat...
Únor 23, 200916 r Zdravíčko , konečne sem se prokopal tou hromadou práce zdarek - no taky sem tu neco mel ale probil jsem se tim nastesti do O a ted jsem uz i po O
Únor 23, 200916 r zdarek - no taky sem tu neco mel ale probil jsem se tim nastesti do Oa ted jsem uz i po O Jo uz je tu taky klidek... zase po vikendu vsichni plni energie tak se dopoledne vyradili a bude snad klidek.
Únor 23, 200916 r tak přesně..jíst, bydlet a oblékat se musíme heled kdyz te tu mam , zkus mi poradit ... davam dohromady kuchyn, ale nechce se mi mrcasit s obkladem, cim by se to dalo slusne nahradit aby nebyly zaflakany steny kdyz se tam pak bude varit.
Únor 23, 200916 r cauuu Zdarek .... Koukam na ten tvu avat tak se hned pochlubim ,,,dneska jsem po x letech řídil škodověnku 1000 MB ,paráda ! Upraveno Únor 23, 200916 r od Jeronymo
Únor 23, 200916 r zdarectak jak pracovne? Caues ... Pracovne ,sportovne vselijak ...stiham co se da ... Dneska je toho drobatko vice no .Ted mam nachvili pauzu na obed a chvilku klidu tak toho vyuzivam ... Co u tebe ? ..
Únor 23, 200916 r Čao Jero... Zdravíčko Spid'ul ... Porad mi tu problikava tva cernovlaska .... Jak se vede ?
Únor 23, 200916 r Caues ... Pracovne ,sportovne vselijak ...stiham co se da ... Dneska je toho drobatko vice no .Ted mam nachvili pauzu na obed a chvilku klidu tak toho vyuzivam ... Co u tebe ? .. no od rana pracovne - s velkym nasazenim ale ted uz v poho - shanim po netu novejsihi vaga a Coding Calculator
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.