Únor 23, 200916 r Zdravíčko Spid'ul ... Porad mi tu problikava tva cernovlaska .... Jak se vede ? Vede se dobře...
Únor 23, 200916 r To je paráda,všemn se vede dobře ,vše klape jak má a tak to má bejt ..... No ale i tak b mohlo být ještě lépe...
Únor 23, 200916 r teeeda vy si tam zerete... musim se prijet podivat na O to by jsi mel, dnes jsem se dobre napapal
Únor 23, 200916 r nažranej jsem ,ale mám na jazyku divnou chuť, něco bych sežral ja nechapu jak ty lidi jsou nenazrany
Únor 23, 200916 r e-e dopolko mi nějak ujela ruka a trochu jsem ho cejtil v pondeli dopoledne prihnutej v praci..... :smich:
Únor 23, 200916 r Nevim proc me otřepalo po přečtení tohodle příspěvku asi tam je nekde chyba v i/y ?
Únor 23, 200916 r copak to je sladky hodne ale nejak me to nesedi s odpolednim odjezdem ze zamestnani :-)
Únor 23, 200916 r copak to je sladky hodne ale nejak me to nesedi s odpolednim odjezdem ze zamestnani :-) tak kdyz nebudes couvat tak ok ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.