Únor 23, 200916 r Autor Vrrrrr Achoooj jakpak se mame? Povidej prehanej Pohoda, klídek, tabáček - jde to celkem fajn !!!
Únor 23, 200916 r CMF: čáu ty holko jedná zlobivá! Tak kolik motorek jsi dnes prodala??? Motorku ani jednu pac prodavam motoobleceni a taky jsem mela dneska volno
Únor 23, 200916 r A ty Bobiii jako ani nepozdravis jo? Ahoj Janinko, myslíš si, že by jsi mi to mohla odpustit?
Únor 23, 200916 r Lidi nemáte náhodou někdo zbytečnej milion a půl? Neváli se to u někoho pod posteli?
Únor 23, 200916 r Lidi nemáte náhodou někdo zbytečnej milion a půl? Neváli se to u někoho pod posteli? Covece vzdycky tam nejakej ten zapomenutej milion najdu ale dneska zrovna nic Na co?
Únor 23, 200916 r Autor Lidi nemáte náhodou někdo zbytečnej milion a půl? Neváli se to u někoho pod posteli? To bych nebyl tady ale na zimu někde v teplejší krajince
Únor 23, 200916 r tak besídka bude určitě fajn a Ovidius jede určitě taky, že No, je čas říci Vám: dobrou noc
Únor 23, 200916 r Autor tak besídka bude určitě fajn a Ovidius jede určitě taky, že No, je čas říci Vám: dobrou noc Musí - páč je na listině vítězů Dobrou
Únor 23, 200916 r Musí - páč je na listině vítězů Dobrou luke, ovidius bude to tvrdej boj, ale já jim to budu soudcovat brou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.