Únor 23, 200916 r tak besídka bude určitě fajn a Ovidius jede určitě taky, že No, je čas říci Vám: dobrou noc presne!!!!!!!!! tak cus
Únor 23, 200916 r HF: Vzhledem k tomu ze delam i soboty vetsinou do vecera tak urcite ne Romariooo: Bouchlou Octu, na prodej ... na podzim by mela byt bud OII RS combi nebo nejaka Audinka pokud vse dobre pujde Bobiiii brooou
Únor 23, 200916 r Autor HF: Vzhledem k tomu ze delam i soboty vetsinou do vecera tak urcite ne ... Tak budeš jednu sobotu dělat jenom dopoledne !!!
Únor 23, 200916 r CMF:byl jsem ve vířivce, v sauně a ve sprše dneska:) ještě něco bych měl zvládnout? Ove:díky díky sežral jsem celý sáček rýže
Únor 23, 200916 r Tak Absolutka uz je prazdna No ty musíš vypadat Já tady sosám jeden Staropramen a nevím jestli dám ještě do druhý nožky...jsem se nějak přecpal:)
Únor 23, 200916 r Autor hergot tak to byl nekdo jiny Bych řek že spíš Ty jsi byl někde jinde ale víš vůbec kde
Únor 23, 200916 r No ty musíš vypadat Já tady sosám jeden Staropramen a nevím jestli dám ještě do druhý nožky...jsem se nějak přecpal:) pohoda,byli jsme na ni dva,takze cajk
Únor 23, 200916 r CMF:byl jsem ve vířivce, v sauně a ve sprše dneska:) ještě něco bych měl zvládnout? Placnout sebou do perin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.