Únor 24, 200916 r čus, už jsem myslel, že tu dnes budu sám nene taky uz makam od rana... dnes rano zase na reseni kravin...
Únor 24, 200916 r Jakpak se daří chlapci ... kdy zajdeme? Jsem pro středu, polovička bude u rodičů ...
Únor 24, 200916 r nene taky uz makam od rana... dnes rano zase na reseni kravin... jak taky ... ja jeste snídám a pak jedu přihlásit TT
Únor 24, 200916 r Jakpak se daří chlapci ... kdy zajdeme? Jsem pro středu, polovička bude u rodičů ... sel bych hned ale ted toho mam kuva moc zarizovani a dodelavani praci rozdelanejch doma.... je to takovy presunovani hoven z mista na misto ale musi se to udelat.. takze ted nevim...
Únor 24, 200916 r Dimi co budes delat na 12:00 ? nechces prijet na stary mesto? bych se mrknul az pujdu na O..
Únor 24, 200916 r Dimi co budes delat na 12:00 ? nechces prijet na stary mesto? bych se mrknul az pujdu na O.. nema problema ... měl bych to stihnout ... pošlu ti numero přes PM a prozvoň ať je kontakt
Únor 24, 200916 r nema problema ... měl bych to stihnout ... pošlu ti numero přes PM a prozvoň ať je kontakt ok pujdem asi do vence nebo nekam tam
Únor 24, 200916 r středa pravíš?že by Rozvoj ??? dnes musim papirovat ohledne sportu (vedouci tymu ) zejtra za mladou do Celak. kvuli bytu a ve ctvrtek druhy pokus na rozdejchani VAGu s kabelem v aute - to uz to musi chodit.... do toho si neco doma uvarit, vyprat (uz musim ) atd. ..... no hnuj proste....
Únor 24, 200916 r dnes musim papirovat ohledne sportu (vedouci tymu ) zejtra za mladou do Celak. kvuli bytu a ve ctvrtek druhy pokus na rozdejchani VAGu s kabelem v aute - to uz to musi chodit.... do toho si neco doma uvarit, vyprat (uz musim ) atd. ..... no hnuj proste.... jak VAG v autě? ti to nefunguje?
Únor 24, 200916 r jak VAG v autě? ti to nefunguje? chci posledni verzi rozdejchat s nejakym kabelem a ne a ne vcera ani skrt takze new kabel.. mas zkusenosti?
Únor 24, 200916 r zejtra za mladou do čelákovic a na večer s klucíma do hospody? to jo ale jedu tam tan v 18:30 takze tam zustavam do rana...
Únor 24, 200916 r chci posledni verzi rozdejchat s nejakym kabelem a ne a ne vcera ani skrt takze new kabel.. mas zkusenosti? no pokud vím tak pokud nemáš legit verzi, tak ti zničí upgrade kabel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.