Leden 7, 200916 r no já tomu právě posledních pár měsíců docela nakládal,tak jsem si řekl že to musím omezit,abych někomu pak nemusel říkat:"Ahoj,jmenuju se Jirka a jsem alkoholik"
Leden 7, 200916 r taková zmrzllina se šlehačkou, karamelem a posypaná oříškama... hmmmm... ale to jsem si dal taky zákaz, jsem vykynutej, tak jsem si dal zaracha na laskominy
Leden 7, 200916 r ex Bobík: Ja tlacim Carte DOR - Recky jogurt ale karamel mi chutnal vic jirka3: Kdy na me budes mit cas Jirii?
Leden 7, 200916 r ex Bobík: Pockej ty jsi tlustej jo? A kde? Kdyz jsem te videla v kvetnu na SH tak jsi byl hubenej jak lunt
Leden 7, 200916 r no já tomu právě posledních pár měsíců docela nakládal,tak jsem si řekl že to musím omezit,abych někomu pak nemusel říkat:"Ahoj,jmenuju se Jirka a jsem alkoholik" pche, chodil jsi něky ze školy s batohem do hospody a vrchní ti gratuloval za výkon, kterej fakt nečekal a od tamtud zase druhej den do školy? nebo na kolejích (na kterejch sem nebydlel) spát podle abecedy (budovy jsou ABCDEF) celej tejden a vědět kulový, kde jsi? probudit se pod cizím zaparkovaným autem? to bylo hustý, ale na diskuzní skupinku to nebylo a takovejch příhod je hromada, bych mohl bejt jak šeherezáda
Leden 7, 200916 r Mam to nejaky narachany-zkousky Co treba o vikendu? Klidne.. dej vedet jak jsi na tom
Leden 7, 200916 r ex Bobík: Pockej ty jsi tlustej jo? A kde? Kdyz jsem te videla v kvetnu na SH tak jsi byl hubenej jak lunt to jsem asi poctivě zatahoval břicho no, za poslední půl rok jsem nabral nějaký to kilko okolo pupku a tak to chci shodit
Leden 7, 200916 r pche, chodil jsi něky ze školy s batohem do hospody a vrchní ti gratuloval za výkon, kterej fakt nečekal a od tamtud zase druhej den do školy?nebo na kolejích (na kterejch sem nebydlel) spát podle abecedy (budovy jsou ABCDEF) celej tejden a vědět kulový, kde jsi? probudit se pod cizím zaparkovaným autem? to bylo hustý, ale na diskuzní skupinku to nebylo a takovejch příhod je hromada, bych mohl bejt jak šeherezáda já do školy nechodil,šel jsem rovnou do hospody
Leden 7, 200916 r ex Bobík: Naahodou u chlapu je to pekny mě se to nelíbit a vadit to při sezení, pneumatiky vadit
Leden 7, 200916 r já do školy nechodil,šel jsem rovnou do hospody tak na cvika se muselo a přednášku jsem si taky rád poslechnul
Leden 7, 200916 r ze 14. byly povolený 3, teda jak u koho. jenže taktický A-čka se vybíraly před koncem semestru, aby se zvládly předtermíny.
Leden 7, 200916 r Taky mizim spat nebo tu zmrzlinu sezeru celou Brooou Ahoooj JaNI tak ty uz taky mizis? vsichni mizi?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.