jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no já tomu právě posledních pár měsíců docela nakládal,tak jsem si řekl že to musím omezit,abych někomu pak nemusel říkat:"Ahoj,jmenuju se Jirka a jsem alkoholik" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 taková zmrzllina se šlehačkou, karamelem a posypaná oříškama... hmmmm... ale to jsem si dal taky zákaz, jsem vykynutej, tak jsem si dal zaracha na laskominy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Ja tlacim Carte DOR - Recky jogurt ale karamel mi chutnal vic jirka3: Kdy na me budes mit cas Jirii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Mam to nejaky narachany-zkousky Co treba o vikendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Pockej ty jsi tlustej jo? A kde? Kdyz jsem te videla v kvetnu na SH tak jsi byl hubenej jak lunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no já tomu právě posledních pár měsíců docela nakládal,tak jsem si řekl že to musím omezit,abych někomu pak nemusel říkat:"Ahoj,jmenuju se Jirka a jsem alkoholik" pche, chodil jsi něky ze školy s batohem do hospody a vrchní ti gratuloval za výkon, kterej fakt nečekal a od tamtud zase druhej den do školy? nebo na kolejích (na kterejch sem nebydlel) spát podle abecedy (budovy jsou ABCDEF) celej tejden a vědět kulový, kde jsi? probudit se pod cizím zaparkovaným autem? to bylo hustý, ale na diskuzní skupinku to nebylo a takovejch příhod je hromada, bych mohl bejt jak šeherezáda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Mam to nejaky narachany-zkousky Co treba o vikendu? Klidne.. dej vedet jak jsi na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Pockej ty jsi tlustej jo? A kde? Kdyz jsem te videla v kvetnu na SH tak jsi byl hubenej jak lunt to jsem asi poctivě zatahoval břicho no, za poslední půl rok jsem nabral nějaký to kilko okolo pupku a tak to chci shodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Klidne.. dej vedet jak jsi na tom jasnačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Naahodou u chlapu je to pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 pche, chodil jsi něky ze školy s batohem do hospody a vrchní ti gratuloval za výkon, kterej fakt nečekal a od tamtud zase druhej den do školy?nebo na kolejích (na kterejch sem nebydlel) spát podle abecedy (budovy jsou ABCDEF) celej tejden a vědět kulový, kde jsi? probudit se pod cizím zaparkovaným autem? to bylo hustý, ale na diskuzní skupinku to nebylo a takovejch příhod je hromada, bych mohl bejt jak šeherezáda já do školy nechodil,šel jsem rovnou do hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ex Bobík: Naahodou u chlapu je to pekny mě se to nelíbit a vadit to při sezení, pneumatiky vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já do školy nechodil,šel jsem rovnou do hospody tak na cvika se muselo a přednášku jsem si taky rád poslechnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 nějaký absence povolený byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ze 14. byly povolený 3, teda jak u koho. jenže taktický A-čka se vybíraly před koncem semestru, aby se zvládly předtermíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 a vypínám, brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 mě se to nelíbit a vadit to při sezení, pneumatiky vadit Ty dobra cech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky mizím,pravidelnej filmek,5 minut a usínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky mizim spat nebo tu zmrzlinu sezeru celou Brooou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ha Ivan - jsem tu -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky mizim spat nebo tu zmrzlinu sezeru celou Brooou Ahoooj JaNI tak ty uz taky mizis? vsichni mizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Všichni jdou zaspat hlad nebo žízeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Všichni jdou zaspat hlad nebo žízeň hehe tak to ja oboji nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no ale koukam ze vsicjni jsou uz plonkovy tak brou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.