Únor 24, 200916 r Nechtěl bych žalobníčkovat, ale Ovidius je narvanej jak taška a půjčuje si nějaký pugéty. Finále dnešního večera skončilo pro mě platbou za malé březí kůzle. A prezentem podniku ve výši dvou malých rumů od podniku.
Únor 24, 200916 r A je tu někdo kdo chlastá profesionálně??? ja jsem zatim v preboru,ale tuhle sezonu planuju postup do ligy
Únor 24, 200916 r Autor ja jsem zatim v preboru,ale tuhle sezonu planuju postup do ligy Tady někdo trénuje na besídku
Únor 24, 200916 r Ovidius jede né ligu, ale jinej sport Já platil asi 8 rumů, Ovi 7 a pak se vracím ze záchoda a 4 další se válej na stole. Novypili jsme to co jiného s tím.
Únor 24, 200916 r Autor me tam prej s Loganem nepustej Maximálně se s někým svezeš nebo vezmeš taxu !!!
Únor 24, 200916 r Autor Ovidius jede né ligu, ale jinej sport Já platil asi 8 rumů, Ovi 7 a pak se vracím ze záchoda a 4 další se válej na stole. Novypili jsme to co jiného s tím. Tak už né jenom jedna Rumová Víla
Únor 24, 200916 r Balím.Vyčistit zuby a spát.Zitra se jedu podívat na ten trapnej Liberec... Stav se v Bolce 605XXXXXX edit: smazání tel. čísla kečupové ) Upraveno Únor 28, 201114 r od Tomas_ek
Únor 24, 200916 r Ovidius jede né ligu, ale jinej sport Já platil asi 8 rumů, Ovi 7 a pak se vracím ze záchoda a 4 další se válej na stole. Novypili jsme to co jiného s tím. rum forever
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.